Μετά τα μέσα Οκτώβρη η έναρξη της SL2 | Προς 16 Αυγούστου η “πρώτη” της Νίκης

Όλα δείχνουν πως η έναρξη της Super League 2 δεν θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου, όπως είναι προγραμματισμένη καθώς κανένα έσοδο δεν έχει εξασφαλιστεί και στις αρχές του άλλου μήνα αναμένεται να “τρέξει” η υπόθεση των χειραγωγημένων αγώνων.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στο Δ.Σ. της SL2 όσο και στο “μέτωπο” της υπόθεσης των χειραγωγημένων αγώνων, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ της διοίκησης και του τεχνικού τιμ ώστε να γίνει ο προγραμματισμός της προετοιμασίας.

Αν και είχε αποφασιστεί η έναρξη της προετοιμασίας στις 7 Αυγούστου εντούτοις με τα νέα δεδομένα η διοίκηση σε συνεννόηση με την τεχνικής ηγεσία αποφάσισαν η ανεπίσημη έναρξη των προπονήσεων να γίνει μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 16 Αυγούστου.

Το μόνο δεδομένο σ’ αυτή την περίπτωση πρέπει να θεωρείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Πορταριά από τις 21 Αυγούστου έως το τέλος του μήνα.

Ο προγραμματισμός των φιλικών αγώνων θα γίνει βάσει της έναρξης των προπονήσεων και τα περισσότερα θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις