Κυρτέγος και Λαγδάρης στον Σβορώνο και τη νέα σεζόν

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Κυρτέγο και τον αριστερό οπισθοφύλακα Βασίλη Λαγδάρη ανακοίνωσε ο Σβορώνος.

Αναλυτικά:

” ΕΡΙΞΕ ΑΓΚΥΡΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΓΑΣ Ο ΚΥΡΤΕΓΟΣ! ”
Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κυρτέγο.
Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός που αποτελεί τον πρώτο αρχηγό της ομάδας μας, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση προκειμένου να συνεχίσει να ηγείται του ΓΑΣ για έναν ακόμη χρόνο.
Ιδιαίτερες συστάσεις δε χρειάζονται για τον Δημήτρη καθώς αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της Πιερίας αλλά και έναν από τους κομβικότερους παράγοντες των επιτυχιών της ομάδας μας την τελευταία τριετία, με την υψηλή του ποιότητα και την ποδοσφαιρική του ευστροφία να είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν τη διαφορά στο παιχνίδι του ΓΑΣ!
Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στον αρχηγό μας, καλή σεζόν με υγεία και πολλές νέες επιτυχίες με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα!
“ΣΤΟ ΣΒΟΡΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Ο ΛΑΓΔΑΡΗΣ! “
Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Λαγδάρη.
Ο 28χρονος αριστερός οπισθοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο!
Ο Βασίλης έχασε ένα σημαντικό μέρος της περασμένης σεζόν εξαιτίας του τραυματισμού του, ωστόσο τα εξαιρετικά αγωνιστικά του προσόντα τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα τον καθιστούν ως πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.
Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στον Βασίλη καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις