Η οικογένεια της Νίκης Βόλου για τον αδικοχαμένο Μιχάλη: “Πόσοι ακόμα;”

Η οικογένεια της Νίκης Βόλου, ΠΑΕ και οργανωμένοι, εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου, φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά τους για την τυφλή οπαδική βία.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έγραψε:

“Πόσοι ακόμα;
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια τουΜιχάλη!
“Άλλο ένα θύμα της κοινωνικής σήψης”

Το αίμα του Άλκη και τα κροκοδείλια δάκρυα στέγνωσαν γρήγορα και έρχεται αυτή τη φορά η σειρά του Μιχάλη να προστεθεί στην λίστα των αδικοχαμένων φίλαθλων. Άλλο ένα θύμα της κοινωνικής σήψης αυτής της χώρας όπου φασίστες από μια ξένη χώρα κάνουν βόλτα ανενόχλητοι στην Ελλάδα χωρίς να τους σταματήσει πουθενά κανένας και να φτάσουν  στο κέντρο της Αθήνας και με την βοήθεια άλλων Ελλήνων “οπαδών” να αμαυρώσουν το οπαδικό κίνημα της χώρας μας για άλλη μια φορά. Μια ανίκανη αστυνομία που ήξερε εδώ και μέρες τι θα επακολουθήσει και σφύριζε αδιάφορα. Δεν θα γράψουμε μακάρι να ήταν ο Μιχάλης ο τελευταίος γιατί όσο δεν αλλάζουν τα άρρωστα μυαλά θα υπάρξουν και άλλοι Αλκηδες και Μιχάληδες.

BLUE ANGELS 1994 “Β. Κωστής

 

 

“Η ολιγωρία των αρμοδίων, παροιμιώδης”

Ο φίλαθλος κόσμος θρηνεί άλλο ένα θύμα, τυφλής και θρασύδειλης βίας. Ο οπαδισμος έχει έναν κώδικα τιμής, που μεταξύ άλλων ορίζει αμοιβαίο σεβασμό και ήθος απέναντι στους ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος με το δικό μας για την εκάστοτε ομάδα. Οποιος τόν παραβιάζει δεν έχει θέση ανάμεσα μας , αλλά και ούτε οπαδική τιμή και υπόληψη.

Με συγκίνηση και τιμή, αποχαιρετούμε  τον Μιχάλη και ευχόμαστε να μην ανέβει ποτέ ξανά, κανείς στην θλιμμένη κερκίδα τού ουρανού.

Υ.Γ. Η ολιγωρία των αρμοδίων, παροιμιώδης. Ηλίου φαεινότερο, ότι για μια ακόμη φορά, θα θελήσουν να καλύψουν τα λάθη τους με ανούσια μέτρα κατά των οπαδών για το θεαθήναι…

Πίστη Τιμή Αφοσίωση

Blue Club  “Π. Ντοκούζης” – 1985 – Θύρα 3

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις