Φιλικό ΑΕΚ – ΑΡΗΣ στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας στη μνήμη του Θανάση Δεσλή

Στις 16 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το φιλικό ΑΕΚ – ΆΡΗΣ στη μνήμη του διαιτητή Θανάση Δεσλή. Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας το παιχνίδι θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Φλόγα – Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια», μετά από την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος.

Αναλυτικά:

«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας ανακοινώνει την διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης στην μνήμη του μέλους του και διαιτητή Α1 Εθνικής Κατηγορίας Θανάση Δεσλή με τη συμμετοχή των ομάδων της Basket League ΚΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ Άρης.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στη συμβολική τιμή των τριών ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου στο Ίδρυμα «Φλόγα – Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, μετά από την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 01/09/2023 στα παρακάτω σημεία: α) Φλόγα Παράρτημα Βόλου (πρώην ΠΙΚΠΑ), Χαρισιάδου 4-12, β) Soho Concept Store (Κουμουνδούρου με 28ης Οκτωβρίου, γ) Cougar Sports Volos (Ιάσονος με Ογλ), δ) AlterLife Volos (Μακρυνίτσης 50).
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-ΠΕ Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή τους» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΔΚΜ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις