Ο Γιώργος Τάκης πρόεδρος στην Ερασιτεχνική Νίκη μέχρι τις εκλογές

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την ψηφοφορία για την παραχώρηση του γηπέδου της Άλλης Μεριάς στον ΝΠΣ Βόλος, το Δ.Σ. της Νίκης αποφάσισε οι υποψήφιοι στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, να παραμείνουν εκτός των καθηκόντων τους, μέχρι την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει προσωρινά ο Γιώργος Τάκης.

Αναλυτικά:

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου “Η ΝΙΚΗ”, αποτελεί ένα ζωντανό αθλητικό κύτταρο με κοινωνικές ρίζες και πολιτισμική ταυτότητα, διαχρονικά από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα, 100 χρονιά ζωής και προσφοράς.

Η ταυτότητα του δεν άλλαξε και δε θα αλλάξει, γιατί το γενετικό υλικό είναι ισχυρό και διατηρεί τον Σύλλογο αναλλοίωτο διαχρονικά.

Ο Σύλλογος δεν καθορίζεται από την ταυτότητα κανενός.

Ταυτότητα έχει και δεν αναζητά.

Δεν ανήκει σε κανέναν και δεν περιορίζεται από κανέναν.

Ενσωματώνει και αποδέχεται κάθε διαφορετικότητα, στα πλαίσια μιας ευνομούμενης κοινωνίας για την πολιτική,θρησκευτική, ή επαγγελματική ταυτότητα κάθε προσώπου.

Τα μέλη του Δ.Σ. μέσα από τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων και τον διάλογο λαμβάνουν αποφάσεις, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου και μόνο.

Καμία διάθεση για οτιδήποτε άλλο και οποιαδήποτε άλλη σκέψη.

Όλοι, ανεξαιρέτως θέσεως, έχουμε χρέος να τηρούμε το καταστατικό που περιγράφει πλήρως τις Αρχές και τις αξίες του Συλλόγου.

Η κριτική ξεκινάει πρωτίστως από την αυτοκριτική που κάνουμε εμείς οι ίδιοι.

Ο Σύλλογος της Νίκης Βόλου, αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, που κάθε μέρα παράγει και προάγει τόσο τον αθλητισμό, όσο και τον πολιτισμό.

Κάθε μέρα, δίνεται και ταυτόχρονα κερδίζεται μια μάχη σε κάθε τμήμα του συλλόγου.

Κάθε μέρα, γράφεται μια ιστορία στο βιβλίο του Συλλόγου.

Οι σελίδες έχουν χρώμα και αξία ανάλογη.

Μα πάνω απ’ όλα έχουν συναίσθημα.

Το συναίσθημα της περηφάνιας και της ικανοποίησης που παράγεται από τον Σύλλογο, μοιράζεται απλόχερα στον καθένα ξεχωριστά που ανήκει στην οικογένεια της Νίκης Βόλου.

Με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, για όλα αυτά που αποτελούν αυτονόητες αρχές για όλα τα μέλη του Δ.Σ. και για την αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας, παρεξήγησης ή παρανόησης αποφασίστηκε όποιο μέλος έχει επιλέξει να κατέλθει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος, να απέχει από τα καθήκοντά του στον Σύλλογο, μέχρι το τέλος της εκλογικής διαδικασίας.

Τον συντονισμό, θα έχει ο κ.Γεώργιος Τάκης έφορος του τμήματος στίβου, στον οποίο έχει ανατεθεί από το Δ.Σ. η ιδιότητα του Γενικού Διευθυντή του συλλόγου.

Όλες οι ανάγκες θα καλύπτονται πλήρως και σε συνεννόηση με τους εφόρους των τμημάτων.

Όποιος επιθυμεί να δει τι είμαστε και τι κάνουμε, δεν έχει παρά να αφιερώσει χρόνο και να ζήσει από κοντά αυτό που βιώνουμε σε κάθε αγώνα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά.

Κανένας δεν περισσεύει και κανένας δεν αποκλείεται από τη διάθεση προσφοράς και συμμετοχής…Το προσκλητήριο είναι πάντα ανοιχτό….Με την προϋπόθεση ότι όλα αυτά, εκφράζονται γνήσια και με πλήρη γνώση και επίγνωση, χωρίς περιστροφές, υποκρισία και υποκίνηση.

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ είναι μια ιδέα και είμαστε όλοι εδώ, να υπηρετούμε με τον ίδιο παλμό ως απλοί στρατιώτες, τα ιδανικά και τις αξίες του Συλλόγου.

Είμαστε όλοι ΝΙΚΗ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις