Αρσένος: «Τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα»

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αγία Άννα ο Στέλιος Αρσένος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών και σημείωσε πως τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού όπως αποδόθηκαν από την εφημερίδα “Θεσσαλία”:

«Είμαστε σε μία περίοδο προετοιμασίας και εδώ πρέπει να πω ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας είναι μία περίπλοκη διαδικασία. Όμως είμαστε ο Ολυμπιακός Βόλου και οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις με επιτυχία. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να «δέσουν» οι παίκτες μεταξύ τους διότι τα περισσότερα παιδιά είναι νέα και φυσικά να περάσουμε στην ομάδα την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές για όσο διάστημα δουλεύουμε μαζί. Έχουν όρεξη, διάθεση και προσπαθούν να βγάλουν τα στοιχεία που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο. Όμως ακόμη είναι νωρίς. Τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα. Κόντρα στην Αγία Άννα δώσαμε ένα δυνατό τεστ, όπως αντίστοιχα δυνατό ήταν και το πρώτο τεστ απέναντι στον Π.Ο. Φήκης. Όσο περνά ο καιρός περιμένω να μας βγαίνει κάποια κούραση, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Εξάλλου, προπονούμαστε σε πλαστικό και η επιβάρυνση είναι μεγάλη. Χρειάζεται υπομονή και να μη λέμε μεγάλα λόγια. Ας μιλάμε με πράξεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο».

Σε ερώτηση για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού μπορούν να αντέξουν το βάρος του πρωταθλητισμού, είπε: «Νομίζω πως όλα τα παιδιά ξέρουν που βρίσκονται και σε ποια ομάδα παίζουν. Όμως ας μην ξεχνάμε το πώς ξεκινήσαμε πριν από μερικές εβδομάδες. Πιστεύω ότι με τον καιρό όλα θα φτιάξουν»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις