Αναζητούνται μέτοχοι στην ΠΑΕ Αιολικός

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο.

Σε ανακοίνωση που υπογράφουν τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Αιολικού έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τον τραπεζικό λογαριασμό, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τα χρήματα για να πάρουν μετοχές. Αναλυτικά:

«Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Αιολικός ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου ότι ολοκληρώθηκαν και επίσημα οι διαδικασίες για τον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, που τηρείται πλέον στην EUROBANK. Περισσότερες λεπτομέρειες ως προς την κατάθεση χρημάτων για την απόκτηση μετοχών της ΠΑΕ Αιολικός και την κάλυψη του απαιτούμενου κεφαλαίου, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.

Από την ανακοίνωση του IBAN και για τις επόμενες 15 ημέρες, σύμφωνα με τον ν. 2725/99, οποιοσδήποτε επιθυμεί να καταθέσει χρήματα, θα μπορεί να το πράττει απευθείας, συμμετέχοντας έτσι ενεργά ως προς την ίδρυση και λειτουργία της ΠΑΕ Αιολικός. Επισημαίνεται ότι το κόστος κάθε μετοχής ανέρχεται στα 100 ευρώ και θα διατεθούν συνολικά 3.500 ονομαστικές μετοχές.

Μετά από έναν αγώνα δρόμου, που ξεκίνησε στις 3 Ιουλίου, η προσωρινή επιτροπή που ορίστηκε στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Αιολικού, έφερε εις πέρας με επιτυχία όλες τις αρμοδιότητες που είχε αναλάβει, θέτοντας τις βάσεις ώστε να γίνει πράξη η απόφαση του ανώτερου οργάνου του συλλόγου για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Πλέον, είναι θέμα όλων όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν ενεργά με την ΠΑΕ Αιολικός, να καταθέσουν τα χρήματα και να πάρουν το ποσοστό των μετοχών που τους αναλογεί. Με τη συμπλήρωση του απαιτούμενου κεφαλαίου, το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Αιολικός θα συνέλθει σε σώμα και θα έχει πια τον απόλυτο έλεγχο της εταιρείας.

Για την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Αιολικός

Δημήτρης Αντωνάκας
Βαλάντης Μπλέτσας
Ηρώ Πιτσιλαδή
Βασίλης Σανιδάς
Βαγγέλης Παπαντώνης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις