Τριπλή ενίσχυση ο Πιερικός

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πιερικός, που απέκτησε τους Βασίλη Φασίδη, Αποστόλη Κοντό και Γιάννη Τσακνάκη.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνουμε με χαρά την απόκτηση ενός έμπειρου και γνωστού στο πανελλήνιο ποδοσφαιριστή, που θα προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας μας.

Ο Βασίλης Φασίδης θα φοράει φέτος τη φανέλα με το Π στο στήθος αποτελώντας πλέον μέλος της μεγάλης μας, μελανόλευκης οικογένειας.

Τον καλωσορίζουμε στον ιστορικό μας σύλλογο και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το Π στο στήθος!

Ο νεαρός μέσος Αποστόλης Κοντός, αποτέλεσε “μήλον της Έριδος” στην μεταγραφική αγορά την τρέχουσα περίοδο των ποδοσφαιρικών μετακινήσεων. Τελικά τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όσο και η διοίκηση της ομάδας του, επέλεξαν να συνεχίσει στην Κατερίνη την πορεία του, φορώντας την ιστορική φανέλα με το Π στο στήθος. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα της Καλικρατειας στην οποία ανδρωθηκε ποδοσφαιρικά. Ευχαριστούμε τον Άγγελο Γαβριήλ και τον Κώστα Σαμαρά γιατί με την προσωπική τους συμβολή συνετελεσαν ώστε ο ποδοσφαιριστής να έρθει στην ομάδα μας πάρα το γεγονός ότι είχε προτάσεις από ομάδες Sl2. Αυτοί εκτίμησαν την προσπάθεια που γίνεται στον Πιερικό και την προοπτική που έχουμε σαν ομάδα.

Καλωσορίζουμε τον Αποστόλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το Π στο στήθος!

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του νεαρού και πολλά υποσχόμενου τερματοφύλακα Γιάννη Τσακνάκη απο την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Τα φοβερά σωματικά του προσόντα, το ταλέντο και η διάθεση για διάκριση, αποτελούν σημαντικά στοιχεία τα οποία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του.

Ευχαριστούμε την ομάδα της Νέας Ζωής για την ολοκλήρωση της μρταγραφής και καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην μεγάλη  μας οικογένεια, με την ευχή να είναι πάντα υγιής και να προσθέσει πολλές επιτυχίες στην πορεία του, με το ιστορικό Π στο στήθος!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις