Οι λόγοι για τους οποίους ο Απόλλων Κρ. δεν συμμετέχει στη Β’ ΕΠΣΘ

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Κροκίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξηγεί τους λόγους που δεν δηλώθηκε συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΕΠΣΘ. Αναλυτικά: «Η απόφαση του Δ.Σ. του Απόλλωνα Κροκίου γα τη νέα σεζόν 2014-2015 να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ ήταν αποτέλεσμα της αδυναμίας και της απροθυμίας της….

…απερχόμενης δημοτικής αρχής να δώσει λύση στο γηπεδικό ζήτημα.
Μετά από πολλές συζητήσεις με την δημοτική αρχή φέραμε πάρα πολλά παραδείγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν όχι μόνο τη δική μας ομάδα, αλλά και άλλες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με μας.
Χρόνια τώρα κουραζόμαστε τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά (αλλά και οικονομικά πληρώνοντας για δανεικά γήπεδα) ψάχνοντας μέχρι τελευταία στιγμή πριν ξεκινήσει ο αγώνας να βρούμε πού θα αγωνιστεί η ομάδα μας.
Πριν λίγες μέρες ξεπεράσαμε αυτά τα όρια, αφού μετά από συνάντηση που είχαμε με τον δήμαρχο Βαγγέλη Χατζηκυριάκο μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα λυθεί. Με αυτήν λοιπόν την υπόσχεση ξεκινήσαμε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου (εύρεση προπονητή, παικτών, υλικού κτλ.) και τη διεξαγωγή του καθιερωμένου ετήσιου χορού στο Κρόκιο.
Την αισιοδοξία μας, την χαρά μας και τον ενθουσιασμό μας τα διαδέχτηκε η απογοήτευση, γιατί τελικά διαπιστώσαμε αυτό που τόσα χρόνια εισπράττουμε, αδιαφορία. Ευχαριστούμε θερμά. Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Κροκίου παραμένει ενεργό, δεν σταματά τις προσπάθειες για την μόνιμη λύση του γηπεδικού ζητήματος και ευελπιστούμε ότι η νέα δημοτική αρχή του κ. Δημήτρη Εσερίδη ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια για οριστική λύση.
Οι παίκτες μας αποδεσμεύονται για μία χρονιά και ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε ξανά μαζί στο δικό μας σπίτι. Καλή σεζόν σε όλους με υγεία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις