Ερωτηματικά προκύπτουν με την επίθεση στον φίλαθλο του Ολυμπιακού Βόλου

Ρεπορτάζ της Αναστασίας Φύσσα για την υπόθεση του ξυλοδαρμού φιλάθλου του Ολυμπιακού Βόλου με κινητικά προβλήματα προκαλεί πολλά ερωτηματικά καθώς διαψεύδονται πολλά στοιχεία που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.  Έχει μεγάλο ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί η υπόθεση αφού συλληφθεί ο δράστης που έχει αναγνωρίσει το θύμα.

Αναλυτικά το άρθρο στο e-thessalia.gr:

“Αυτοψία πραγματοποίησε το E-Thessalia για την οπαδική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο κ. Ευάγγελος Σαραφόπουλος άτομο με αναπηρία που φορούσε μπλούζα του Ολυμπιακού Βόλου, από τρεις άνδρες χθες μεσημέρι στο κέντρο της πόλης του Βόλου Τ. Οικονομάκη πριν την Ιωλκού και μάλιστα ο ένας εξ αυτών  όπως ο ίδιος κατήγγειλε στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ήταν από την ομάδα της Νίκης Βόλου, καθώς τον ξέρει και τον αναγνώρισε όπως τονίζει.

Πρόκειται για έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης μας και μάλιστα με συνεχόμενη κυκλοφορία από πεζούς αλλά και οδηγούς.

Ήδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του E-Thessalia από χθες το βράδυ, οπότε κι έγινε γνωστή η είδηση αυτή, δεν φέρεται να προκύπτει κλήση στο 100 χθες Πέμπτη για το συμβάν από τους καταστηματάρχες στο σημείο όπου καταγγέλθηκε η επίθεση, αλλά ούτε κι από τον ίδιο τον καταγγέλοντα.

Επίσης, ούτε το 166 φέρεται να δέχθηκε κλήση για μεταφορά τραυματία στο Νοσοκομείο – Βέβαια σύμφωνα με τον καταγγέλοντα μετέβη ο ίδιος στο Νοσοκομείο στα επείγοντα για να εξεταστεί μετά την επίθεση που δέχθηκε όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους στα πλευρά και στο πόδι κι αυτό θα πρέπει να αναγράφεται όπως κάθε συμβάν στο βιβλίο συμβάντων.

Το E-Thessalia μετέβη στο σημείο όπου καταγγέλθηκε η επίθεση. Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο σημείο, εμφανίστηκαν έκπληκτοι στις καταγγελίες κι απορημένοι ρωτούσαν “Πότε έγινε αυτό ;”.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες στο σημείο φέρεται να μετέβησαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, ωστόσο από το ρεπορτάζ του E-Thessalia, δεν φέρεται να προέκυψε η παρουσία τους στο καταγγελλόμενο συμβάν. Επίσης από το ρεπορτάζ, δεν προέκυψε ούτε η παρουσία υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας στο συμβάν.

Η καταγγελία, είναι ιδιαίτερα σοβαρή και μετά την παρέμβαση του Εισαγγελέα τα στοιχεία τα οποία θα προσκομιστούν αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μετά την δημοσίευση της καταγγελίας για οπαδική επίθεση, την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου που διερευνά το βιντεοληπτικό υλικό από τα καταστήματα και λαμβάνει σχετικά καταθέσεις. Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια θα έπρεπε να καταγγέλλεται και μάλιστα από σύσσωμη την τοπική κοινωνία από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις