Με Κάλφα στον πάγκο ο Πιερικός κόντρα στον Μαγνησιακό

Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, Δημήτρης Κάλφας, είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Ανδρονικου στον πάγκο του Πιερικού.

Αναλυτικά:

Ο Δημήτρης Κάλφας, μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, αναλαμβάνει να παρατάξει την ποδοσφαιρική ομάδα του Πιερικού στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Μαγνησιακό.
Οι συνεργάτες του προέδρου, Τομ Παπαδόπουλου, Βαγγέλης Χατζηιωάννου και Παναγιώτης Λεονταρας, ενημέρωσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα για το συναινετικό τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Ανδρόνικου και την ανάληψη καθηκόντων από τον Δημήτρη Καλφα.
Χατζηιωάννου: Επιχειρούμε επανεκκίνηση, μονόδρομος ο πρωταθλητισμος
Ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου, έπειτα από μια σύντομη αποτίμηση της συνεργασίας με τον απερχόμενο τεχνικό της ομάδας, ανέλυσε τη διαφορά φιλοσοφίας που διαπιστώθηκε και οδήγησε στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η ομάδα επιχειρεί μια επανεκκίνηση, με απώτερο στόχο της την πορεία πρωταθλητισμού. Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να συνεργαστούν με το νέο τεχνικό τιμ της ομάδας, επιδεικνύοντας επαγγελματισμού, εγρήγορση και σκληρή δουλειά.
Παράλληλα έδωσε το σύνθημα νίκης για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στον Μαγνησιακό.
Λεονταρας: Η διοίκηση στο πλευρό σας, φέρτε μας την άνοδο
Ο Παναγιώτης Λεονταρας στη δική του τοποθέτηση, επισήμανε την αμέριστη στήριξη του προέδρου Τομ Παπαδόπουλου προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη μεγάλη επένδυση που γίνεται, ώστε ο Πιερικός να κάνει πρωταθλητισμό τη φετινή χρονιά.
Υπογράμμισε πως τα μέλη της διοίκησης είναι αρωγοί στις προσπάθειες του ποδοσφαιρικού τμήματος και παρόντες σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει, ώστε να επιτευχθεί η άνοδος.
Από μεριάς ποδοσφαιρικού τμήματος, οι αρχηγοί της ομάδας τόνισαν πως ο στόχος του πρωταθλητισμού απαιτεί η ομάδα να γίνει μια γροθιά, ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που θα συναντήσει

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις