Εκσυγχρονίζεται η ΕΠΣΘ – Ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία FOOTY GREECE στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της Ένωσης.

Από την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο γίνονται όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ψηφιοποίηση όλων των εργασιών της Ένωσης με τα Σωματεία. Απώτερος σκοπός είναι η εισαγωγή του Ηλεκτρονικού Φύλλου Αγώνα.

Ο στόχος της προσπάθειάς αυτής, μέσω της χρήσης των νέων Τεχνολογιών, είναι η επικοινωνία και η διασύνδεση όλων των εμπλεκομένων μερών, της Ενώσεως, των Σωματείων, των Προπονητών, των αθλητών και των Διαιτητών, γεγονός το οποίο θα βοηθήσει στην ποιοτική αναβάθμιση και την υποστήριξη της οργανωτικής δομής. Ταυτόχρονα θα βοηθήσει στην μείωση των εξόδων αλλά και την χρηματοδότηση των Σωματείων.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.

Από την 1η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ θα λειτουργήσει κανονικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

https://footygreece.gr/Home/Register

ΒΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • Εγγραφή Σωματείου (στο πεδίο ΙΔΙΟΤΗΤΑ επιλέγει ΟΜΑΔΑ)
  • Εγγραφή Αθλητή (πρέπει υποχρεωτικά να εγγραφεί πρώτα το Σωματείο έτσι ώστε ο Αθλητής να επιλέξει την ομάδα που αγωνίζεται). Στην περίπτωση ΕΝΗΛΙΚΟΥ στο πεδίο ΙΔΙΟΤΗΤΑ επιλέγει ΑΘΛΗΤΗΣ, ενώ στην περίπτωση ΑΝΗΛΙΚΟΥ στο πεδίο ΙΔΙΟΤΗΤΑ επιλέγει ΓΟΝΕΑΣ και η εγγραφή γίνεται από τον ΚΗΔΕΜΟΝΑ.
  • Εγγραφή Προπονητή (πρέπει υποχρεωτικά να εγγραφεί πρώτα το Σωματείο έτσι ώστε ο Προπονητής να επιλέξει την ομάδα που αγωνίζεται) – (στο πεδίο ΙΔΙΟΤΗΤΑ επιλέγει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)
  • Εγγραφή Διαιτητή (στο πεδίο ΙΔΙΟΤΗΤΑ επιλέγει ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις