Ήττα παρά την καλή εμφάνιση για τον Μαγνησιακό στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής

Με το αριστερό μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Μαγνησιακός καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πιερικό στο «Π. Μαγουλάς».

Οι Βολιώτες δεν εκμεταλλεύτηκαν το καλό τους πρώτο ημίχρονο κι έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν και να αλλάξουν τις ισορροπίες του αγώνα απέναντι σ’ ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Το συγκρότημα του Θάνου Θεοδώρου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη δύναμη και τον ενθουσιασμό της έδρας ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Μπίντση πέρα από μία ευκαιρία στο 35’ με τον Γαλανόπουλο να σουτάρει από καλή θέση πάνω από το δοκάρι. Ένα λεπτό πριν ο Καρατάσιος λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε σέντρα του Αλμασίδη. Ο Ράπτης κράτησε το «μηδέν» στην εστία του στη μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα, στο 45’ ο Κυπαρίσσης μέσα από την περιοχή προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι σε συρτή σέντρα συμπαίκτη του, με τον πορτιέρε του Μαγνησιακού να διώχνει με υπερένταση.

Το 0-0 κράτησε ο Ράπτης και στο πρώτο λεπτό της επανάληψης όταν σε πλασέ του Κατσιαμήνα από θέση τετ α τετ απόκρουσε σωτήρια.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως κυλούσαν προς λευκή ισοπαλία οι Κατερινιώτες πάγωσαν το «Π. Μαγουλάς» στο 80’. Ο Οικονομίκος γέμισε με σέντρα σουτ ο Ράπτης αποσόβησε τον κίνδυνο όμως ο Ματζαλάκος καιροφυλαχτούσε και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Μαγνησιακός πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει. Στην καλύτερή του στιγμή η κεφαλιά του Σταμάτη από καλή θέση πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 

Μαγνησιακός (Θ. Θεοδώρου): Ράπτης, Τόγιας (83′ Ζαρκαδής), Σιάτρας (83′ Χρηστίδης), Βέρτζος, Γαλανόπουλος, Αλμασίδης, Μαντώς (70΄Σιόβας), Τασιούλης (70′ Σταμάτης), Σίωμος, Ελέζι, Μπέικος (54′ Λούρος)

Πιερικός (Δ. Κάλφας): Μπίντσης, Χατζηκωνσταντίνου, Καρατάσιος (83′ Μακρίδης), Γιαλαμίδης, Μαραγκός, Κατσιαμήτας (63′ Ματζαλάκου), Κατσαβάκης, Μπαλογιάννης (70′ Οικονομίκος), Κυπαρίσσης, Καλαϊτζής, Μπλέτσας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις