Ασημένιο μετάλλιο για τον τριαθλητή της Νίκης Βόλου Μάνο Φώτη στο 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα τριάθλου

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τριάθλου στην Ανάβυσσο Αττικής υπό την αιγίδα της Τριαθλητικης ομοσπονδιας Ελλάδας.
Το νεοσύστατο τμήμα του συλλόγου μας δήλωσε βροντερό παρόν με ένα αθλητή που καταφέραμε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση λόγω των προβλημάτων που ανέκυψαν το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας λόγω των καιρικών φαινομένων.
Ο Μάνος Φώτης ένα παιδί του τμήματος κολύμβησης που εντάχθηκε και στο τμήμα Τριαθλου τους τελευταίους μήνες ακολουθώντας προπόνηση τριάθλου υπό την συνεργασία των τμηματων κολύμβησης , ποδηλασίας και στίβου του συλλόγου μας προετοιμάστηκε και συμμετείχε στην ηλικιακη κατηγορια 18-24 και παρά το γεγονός της μικρής ηλικίας του καθώς είναι 16 ετών κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό αγώνα διάρκειας πάνω από 1 ώρα συνεχους έντασης και εναλλαγών των αθλημάτων και να τερματίσει δεύτερος κατακτώντας το Ασημένιο μετάλλιο.
Η προσπάθεια του αθλητή μας ήταν αξιοζήλευτη και προμηνύει το μέλλον του αθλήματος για το σύλλογο μας.
Βελτιώνοντας κατά πολύ τα ατομικά του ρεκόρ σε όλα τα επιμέρους αγωνίσματα του τριάθλου ανέβηκε στο βάθρο σε ένα αγώνισμα που έχει τεράστια δυναμική και προοπτικές και έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν άκρως εντυπωσιακό και συνάμα δυναμικό.
Το βάπτισμα του πυρός για το τμήμα τριάθλου έγινε αρχές Σεπτεμβρη στο Ωραιοκαστρο Θεσσαλονίκης όπου σε αγώνα τριάθλου συμμετείχαν ο Σπύρος Μορφόπουλος και Σπύρος Παναγιωτακόπουλος του τμηματος ποδηλασίας κατακτώντας Χρυσό και Ασημένιο μετάλλιο αλλά αποκομίζοντας τεράστια εμπειρία που μας φάνηκε τόσο χρήσιμη για την επίσημη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Το τμήμα μας είχε την υποστηρικτική ομάδα του αθλητή και ειδικά τον Σπύρο Μορφόπουλο που στο ποδηλατικό σκέλος παρείχε την κρίσιμη υποστήριξη.
Ξεκινώνταςκαι έχοντας ως βάση εκκίνησης την τεράστια επιτυχία στο τμήμα Τριάθλου καταγράφεται μια δυναμική που είναι μοναδική.
Η ομάδα που συγκροτείται βαζει πλώρη για τους επόμενους αγώνες και με τα υπόλοιπα παιδιά και μέσα από κάθε αγώνα εξελίσσεται και οργανωτικά.
Θερμά συγχαρητήρια στο Φώτη .Το μέλλον στο μαγικό κόσμο του τριάθλου του ανήκει και είμαστε εδώ να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες του ιδίου και των υπόλοιπων παιδιών για να κατακτήσουν νέες κορυφές.
Οι εγγραφές συνεχίζονται ανελλιπώς σε ολες τις ηλικιακές κατηγορίες όπως και οι προπονήσεις .
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του τμήματος και την κ.Πόπη Αποκρεμιώτη στο τηλέφωνο 6947447627

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις