Ανδρωνάς: «Μας μένει η πίκρα αλλά κρατάμε την εμφάνιση των μικρών»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού Βόλου παραδέχθηκε ο Μιχάλης Ανδρωνάς ωστόσο, επισήμανε, πως έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσε η ομάδα του να αποσπάσει τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Ανδρωνά, όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία πάνω απ’ όλα. Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα, αν αναλογιστούμε τι ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες εδώ στις γύρω περιοχές. Άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους. Αλλά αυτά πιστεύω να είναι περαστικά και γρήγορα να επανέλθει η περιοχή του Βόλου και το Πήλιο σε κανονικούς ρυθμούς.

Για το σημερινό παιχνίδι, εμείς ξέραμε τι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε. Είχαμε ένα πλάνο παιχνιδιού. Προσπάθησα να περάσω όλη την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα να μεταδώσω στους παίκτες ότι αν δεν έχουμε το άγχος, αν βγάλουμε τα τρεξίματα το πάθος και είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια όταν μας δοθούν 1-2 ευκαιρίες για να μπορέσουμε να προηγηθούμε, θα μπορέσουμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο. Έγινε αυτό. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε με ένα ωραίο γκολ του Ντούρα. Μας πίεσε ο αντίπαλος. Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε κλασικές και πολλές ευκαιρίες και μπορούσε μέσα από την μικρή περιοχή να κάνει ακόμη και το 1-1 και το 3-1 και το 3-1. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπόρεσε να κάνει το γκολ ο Ολυμπιακός Βόλου να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, και στο δεύτερο μέρος παρά το ότι δεν ήταν τόσο καλός και δεν είχε κλασικές ευκαιρίες όσες στο πρώτο, κατάφερε με ένα γκολ στο 46’ και ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό με ένα πέναλτι να πάρει το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς.

Εμείς κρατάμε την εμφάνιση των μικρών, γιατί έπαιξαν πολλοί μικροί σε ηλικία παίκτες που ήταν και διακριθέντες. Μας μένει η πίκρα γιατί θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Μετά το πέναλτι και την απόκρουση του τερματοφύλακα δεν μπήκαν οι δικοί μας παίκτες για να πάρουν το ριμπάουντ.

Συνεχίζουμε, έχουμε μία νεανική ομάδα και θέλουμε να παίζουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου και ο κόσμος να είναι κοντά για να βοηθάει την ομάδα και να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε επαγγελματικές κατηγορίες, γιατί και η Γ’ Εθνική είναι λίγη για τον Ολυμπιακό Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις