Με σπουδαία ματς συνεχίζεται απόψε το Champions League – Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες

Η Νιούκαστλ φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν, η Ντόρτμουντ τη Μίλαν, η Πόρτο υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης την φορμαρισμένη Φέγενορντ.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Φέγενορντ 
Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης με τη Λάτσιο έχασε τη νίκη η Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων στο «Ολίμποικο» με τον τερματοφύλακα Ιβάν Προβεντέλ να σκοράρει και να κάνει το 1-1. Μπορεί οι «ροχιμπλάνκος» να θεωρούνται φαβορί στο σημερινό παιχνίδι, αλλά η Φέγενορντ είναι ασταμάτητη το τελευταίο διάστημα σε όλες τις διοργανώσεις. Η ολλανδική ομάδα μπήκε με το… δεξί στους ομίλους χάρη στη νίκη με 2-0 εντός έδρας επί της Σέλτικ και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες για να δείξει τη δύναμή της εν όψει των επόμενων αγώνων κόντρα στη Λάτσιο.

Σέλτικ-Λάτσιο 
Στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει εξαιρετικά η Σέλτικ, έχοντας έξι νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τώρα, αλλά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν άρχισε καλά αφού ηττήθηκε στο Ρότερνταμ από τη Φέγενορντ με 2-0 παίζοντας, βέβαια, από το 68ο λεπτό με εννέα παίκτες. Η Λάτσιο απογοητεύει στο καμπιονάτο, αλλά στην Ευρώπη κατάφερε να «σώσει» τον βαθμό με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης παίρνοντας σε «νεκρό» χρόνο την ισοπαλία χάρη στο γκολ του τερματοφύλακα Προβεντέλ.

Ντόρτμουντ-Μίλαν 
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς θα γίνει στη Βεστφαλία με την Ντόρτμουντ να φιλοξενεί τη Μίλαν και αμφότερες να θέλουν να πάρουν την πρώτη νίκη τους στη φετινή διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι μέχρο σήμερα στη Μπούντεσλιγκα, αλλά έχασαν με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στην 1η αγωνιστική των ομίλων. Από την άλλη, οι «ροσονέρι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που είχαν στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ και έμειναν στο 0-0.

Νιούκαστλ-Παρί Σεν Ζερμέν 
Δυνατή αναμέτρηση και στο άλλο ζευγάρι στον όμιλο του… θανάτου με τη Νιούκαστλ να υποδέχεται την Παρί. Η αγγλική ομάδα άντεξε στο… σφυροκόπημα της Μίλαν στην πρεμιέρα, πήρε έναν σημαντικό βαθμό, αλλά θέλει κάτι περισσότερο κόντρα στους Παριζιάνους στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της μετά από δύο δεκαετίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λουίς Ενρίκε και οι παίκτες του δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά στο σαμπιονά, αλλά θέλουν να δείξουν τη δύναμή τους στην Ευρώπη και να πάρουν μια δεύτερη νίκη που θα τους κάνει φανορί για την πρωτιά.

Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι 
Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Λειψία στην πρεμιέρα των ομίλων και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε με 3-1 της Γιουνγκ Μπόις εκτός έδρας. Θα υποδεχθεί απόψε τη Σίτι έχοντας σημαντικές απουσίες, αυτές των Ντάνι Όλμο και Τίμο Βέρνερ, ενώ θα λείψει και ο Βίλι Όρμπαν. Οι «Πολίτες» ταξίδεψαν στη Γερμανία έχοντας στην… πλάτη τους δύο ήττες (σε Λιγκ Καπ και Πρέμιερ Λιγκ), ενώ δεν εντυπωσίασαν και την 1η αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς νίκησαν με 3-1 τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά χωρίς να κάνουν καλή εμφάνιση. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν υπολογίζει, όπως είναι γνωστό, τους Κέβιν Ντε Μπρόινε και Τζον Στόουνς.

Ερυθρός Αστέρας-Γιουνγκ Μπόις 
Οι Σέρβοι το… πάλεψαν όσο μπορούσαν την 1η αγωνιστική με αντίπαλο τη Σίτι, ήταν μπροστά για ένα ημίχρονο, αλλά ηττήθηκαν με 3-1. Θα παραταχθούν πλήρεις κόντρα στην ελβετική ομάδα που ήταν απογοητευτική στην πρεμιέρα παίζοντας κόντρα στη Λειψία, από την οποία έχασε με 3-1 και μάλιστα εντός έδρας.

Πόρτο-Μπαρτσελόνα 
Οι «Δράκοι» έκαναν το… καθήκον τους πριν από δύο εβδομάδες, νίκησαν με 3-1 τη Σαχτάρ και θα επιδιώξουν να πάρουν ένα δεύτερο «τρίποντο» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα για να δείξουν ότι δεν μπορούν να χάσουν την πρόκριση στα νοκ άουτ. Μαρκάνο, Σανούσι και Εβανίλσον είναι οι απόντες για την Πόρτο, που ξέρει ότι απέναντί της θα είναι μια ομάδα που «έριξε» πέντε γκολ στην Αντβέρπ στην πρεμιέρα. Ο Τσάβι θέλει να δει τους παίκτες του να παίρνουν τη δεύτερη νίκη σε δύο αγώνες ώστε να «κλειδώσουν» την πρόκριση. Ο προπονητής των Καταλανών δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ραφίνια και Ντε Γιονγκ.

Αντβέρπ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 
Μέτρια είναι η παρουσία της Αντβέρπ ως τώρα τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, ενώ την 1η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε με το «βαρύ» 5-0 από την Μπαρτσελόνα. Θέλει να κάνει μια νέα αρχή με αντίπαλο τους Ουκρανούς, που δεν έδειξαν καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και έχασαν εντός έδρας από την Πόρτο με 3-1.

Τo αποψινό πρόγραμμα και οι βαθμολογίες:

5ος ΟΜΙΛΟΣ
19:45 Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ
22:00 Σέλτικ – Λάτσιο

Η βαθμολογία
Φέγενορντ    3
Ατλέτικο Μ.  1
Λάτσιο       1
Σέλτικ       0

6ος ΟΜΙΛΟΣ
22:00 Ντόρτμουντ – Μίλαν
22:00 Νιούκαστλ – Παρί Σεν Ζερμέν

Η βαθμολογία
Παρί Σεν Ζερμέν     3
Νιούκαστλ           1
Μίλαν               1
Ντόρτμουντ          0

7ος ΟΜΙΛΟΣ
22:00 Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι
22:00 Ερυθρός Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις

Η βαθμολογία
Λειψία             3
Μάντσεστερ Σίτι    3
Ερυθρός Αστέρας    0
Γιουνγκ Μπόις      0

8ος ΟΜΙΛΟΣ
19:45 Αντβέρπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ
22:00 Πόρτο – Μπαρτσελόνα

Η βαθμολογία
Μπαρτσελόνα      3
Πόρτο            3
Σαχτάρ Ντόνετσκ  0
Αντβέρπ          0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις