Με την διπλή ευκαιρία της Λειψίας

Δεύτερη ημέρα αγώνων, για την 2η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς της Λειψίας με τη Μάντσεστερ Σίτι. Στα προγνωστικά champions league φαβορί για τη νίκη, είναι όπως είναι λογικό η Σίτι.

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, βρίσκεται σε πτωτική πορεία. Δεν θυμίζει την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης και ακόμα και στα ματς που κερδίζει, δεν εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της. Μετά την ήττα στο Κύπελλο από τη Νιούκαστλ, ακολούθησε η ήττα από τη Γουλβς που αναμένεται να παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία. Σίγουρα έχουν παίξει ρόλο και οι τραυματισμοί, αλλά θεωρητικά έχει το βάθος να καλύψει τις απουσίες. Στην bet365, η νίκη της στο σημερινό παιχνίδι βρίσκεται στο 1.75.

Η Λειψία φαίνεται πως έχει ένα σύνολο, που θα «παλέψει» με τις Λεβερκούζεν και Μπάγερν για τον τίτλο. Το Σάββατο υποδέχτηκε την ομάδα του Τούχελ στην έδρα της και το ματς έληξε ισόπαλο, με τη Λειψία να «πέφτει» στην 5η θέση και την Μπάγερν στην 3η. Στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, ταξίδεψε στην Ελβετία για να αναμετρηθεί με τη Γιουνγκ Μπόις. Το αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει με 1-3.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε θα βάλει δύσκολα στους «Πολίτες». Θα επιλέξουμε την διπλή ευκαιρία 1Χ στο 2.10.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις