Ολυμπιακός Βόλου: Το Σάββατο παίζουμε στη “γειτονιά” μας αλλά ο Τοξότης δεν απαντά…

Για έλλειψη επικοινωνίας με τη διοίκηση του Τοξότη κάνει λόγο η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου με αφορμή τον σαββατιάτικο αγώνα στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν οι κάτοχοι των διαρκείας των ερυθρολεύκων να εισέλθουν είτε δωρεάν, είτε με μειωμένο αντίτιμο όμως από την πλευρά των γηπεδούχων δεν υπάρχει απάντηση.

Αναλυτικά:

To Σάββατο στις 16:00 η ώρα παίζουμε “εκτός έδρας”, στο Βοηθητικό του ΕΑΚ με τον ιστορικό Τοξότη Βόλου. Η διοίκηση του τελεταίου “φιλοξενείται” στη γειτονιά μας.
Μέχρι σήμερα, ως διοίκηση δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση του Τοξότη σχετικά με το αν θα υπάρξει εισιτήριο, ποια θα είναι η τιμή αυτού, αν θα υπάρξει κάποια συνεργασία ούτως ώστε τα διαρκείας μας να μπουν ελεύθερα ή με μειωμένο αντίτιμο. Ως αποτέλεσμα δεν μπορούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας.
Πιθανώς έχει γίνει κάποια παράλειψη που θα διορθωθεί. Γιατί αυτή τη νέα διοίκηση δεν μπορείς ούτε να την “παραβλέψεις”, ούτε θα αφήσει τον οποιοδήποτε να κερδοσκοπήσει σε βάρος των φιλάθλων της τη σεζον 2023 – 2024.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις