Μαρινάκης: «Ξεφτίλα για Σαββίδη και Μελισσανίδη»

Έντονη ήταν η αντίδραση τόσο του Βαγγέλη Μαρινάκη, που εκπροσωπούσε τη Σούπερ Λίγκα, όσο και του Κώστα Καραπαπά, ως εκπρόσωπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής συνεδρίασης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με θέμα τον νέο αρχιδιαιτητή.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Λίγκας, μετά την πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου να αναλάβει ο Σουηδός Πίτερ Φρόιντφελντ τη θέση, αντέδρασε, λέγοντας: «Είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται σήμερα για τον κύριο Σαββίδη και τον κύριο Μελισσανίδη! Ξεφτίλα! Άλλα συμφωνήσατε στην Σούπερ Λίγκα και άλλα εδώ! Ξαναλέω: Ξεφτίλα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καραπαπάς, είπε για λογαριασμό της πειραϊκής ΠΑΕ: «Ο Ολυμπιακός αποχωρεί από αυτή την προφανώς στημένη και προσυνεννοημένη διαδικασία. Δεν υπάρχει πάτος που να μην τον έχετε φτάσει. Μόνο ότι υπήρχαν ομάδες που ήξεραν τον αρχιδιαιτητή από πριν αποδεικνύει πόσο στημένα είναι όλα. Ευτυχώς έγινε ψηφοφορία και όλοι οι φίλαθλοι θα ξέρουν ποιοι είναι πίσω από αυτή την ξεφτίλα! Εμείς θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τη διαδικασία και αυτό το προσυνεννοημένο θέατρο. Αν νομίζετε ότι θα πάει έτσι, είστε γελασμένοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις