Με …MVP τον Διαμαντόπουλο ο Λεβαδειακός 1-0 τη Νίκη Βόλου

Η Νίκη παρά τις πολλές απουσίες, όχι απλά κοίταξε στα μάτια τον Λεβαδειακό αλλά δικαιούταν ακόμη και τους τρεις βαθμούς βάσει των συνολικών ευκαιριών μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι υποχρέωσαν τον Διαμαντόπουλο να εκτεθεί καθώς το ματς κυλούσε προς το φινάλε και οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να σκοράρουν αλλά σε κάθε αντεπίθεση της Νίκης κινδύνευαν να μείνουν πίσω στο σκορ. Ο ρέφερι από την Αρκαδία στο 90′ έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο φάουλ του Τσιριγώτη στον Στίκα που τον κλώτσησε από πίσω ενώ επιχειρούσε να απομακρύνει την μπάλα, στην εξέλιξη ο Γιαννιώτας πήρε το “δώρο” του Διαμαντόπουλου, σούταρε προς την εστία με τον Γκαραβέλη να διώχνει σε κόρνερ. Στο κόρνερ ο Λιάγκας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας μπροστά τον Λεβαδειακό και “φωτιά” στην κερκίδα που ξέσπασε λεκτικά κατά του Διαμαντόπουλου και του κ. Κομπότη που παρακολουθούσε το ματς από μπουθ του Πανθεσσαλικού.

Ο κόσμος παρά την πίκρα του, χειροκρότησε τους παίκτες της Νίκης για την προσπάθειά τους, με τους ποδοσφαιριστές να ανταποδίδουν για την ένθερμη και μαζική υποστήριξη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Κίτρινες: 57’ Παναγιωτίδης, 78’ Συμελίδης, 93’ Γιαννιώτας

Κόκκινη: 93’ Πέττας, Στίκας (σ.σ. μετά τη λήξη του αγώνα)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Ελευθερόπουλος) Γκαραβέλης, Αναστασίου, Τοπαλίδης (84’ Ναά), Ανδρέου, Στίκας, Παναγιωτίδης (84’ Πέττας), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Πολίτης (67’ Λίταινας), Κρητικός (57’ Ριμπέιρο), Κάσσος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: (Νιόπλιας) Γκροφ, Πίρινεν, Λιάγκας, Τσάπρας, Σωτηράκος, Μπελμόντ, Μεχία (39’ λ.τρ. Χάμοντ), Λούα Λούα (46’ Κουάδρα, 62’ λ.τρ. Συμελίδης), Ρόμο (46’ Τσιριγώτης), Γιαννιώτας, Πολέτο (78’ Νικολιάς)

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις