Ήττα στις λεπτομέρειες για τη Νίκη στο μπάσκετ

Ξεκίνημα με ήττα στο τοπικό ντέρμπι.

Την ήττα στις λεπτομέρειες (58-62) γνώρισε η Νίκη από τα Τρίκαλα BC, μετά από ένα συναρπαστικό στην εξέλιξη παιχνίδι.

Με εμφανή τα σημάδια της ελλιπούς προετοιμασίας (λόγω των πλημμυρών στην Θεσσαλία) και για τις δύο ομάδες, σε συνδυασμό με το άγχος της πρεμιέρας , το σκορ έμεινε χαμηλά στο πρώτο ημίχρονο, με τη Νίκη να έχει το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο τέλος του (44-42).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αθλητές της ομάδας μας μπήκαν ψυχωμένα στο παιχνίδι, ανέκτησαν το προβάδισμα, φθάνοντας την διαφορά έως και τους 8 πόντους, με την έμπειρη ομάδα των Τρικάλων να κάνει την δική της αντεπίθεση και να μειώνει στο καλάθι στο τέλος της τρίτης περιόδου (44-42).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το προβάδισμα στο σκορ άλλαζε συνεχώς, με την ομάδα μας να μειώνει στο πόντο στα 50” πριν το τέλος, αλλά να μην μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν το τζάμπολ υπήρξε ένταση στην κερκίδα από οπαδούς που αντέδρασαν στην παρουσία του Γιώργου Βλιώρα στον πάγκο της Νίκης, μετά τα όσα έχουν γίνει με την “έξωση” της ποδοσφαιρικής ομάδας από την Πανθεσσαλικό και την πόλη. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι οπαδοί που αντέδρασαν αποχώρησαν για να συμμετάσχουν στη μηχανοκίνητη πορεία.

Νίκη Βόλου-Τρίκαλα Basket 58-62

Διαιτητές: Λουλουδιάδης, Κοντογιάννης, Κανελλίδης

Δεκάλεπτα: 18-15, 26-29, 44-42, 58-62

Νίκη Βόλου (Βλιώρας – Γκουγκουτούδης): Κουτίνας 23 (4), Βρέττας 7, Κωστούλας 7(1), Τάσσος 6, Γυφτάκης, Ιντό 9, Βλαχογιάννης 4, Στύλας, Οικονομίδης 2, Βερτζάγιας, Μισαηλίδης.

Τρίκαλα Basket (Φόρος): Βαβάτσικος 8 (1), Τσαβές 9, Αναγνωστόπουλος 14, Νέσης 8 (1), Μπουργάνος 4, Ουάμπα 8, Πρέκας 3 (1), Κολότσιος 8, Αργυρούλης.

Συγχαρητήρια της διοίκησης

“Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων για τη νίκη της, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό μας team για την προσπάθεια, το πάθος και την ενέργεια τους, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι για τη δύσκολη συνέχεια”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις