Απάντησε στον Βενέτη ο Βλιώρας: Γι’ αυτό δεν δώσαμε το γήπεδο της Νεάπολης

Ο Γιώργος Βλιώρας με δήλωσή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook απάντησε στις δηλώσεις του Βασίλη Βενέτη στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM, επιμένοντας πως φταίει η Νίκη που δεν της δόθηκε παραχωρητήριο για το γήπεδο της Νεάπολης.

Απάντηση στον κ. Βενετη

Όντως η απόφαση για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεαπολης παρθηκε από το ΔΣ του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ στις 23/6/2023 αμεσως οι υπηρεσίες ετοίμασαν το συμφωνητικο κ δόθηκε στον ταμία του οργανισμού προς έγκριση . Ο ταμίας δεν έδωσε την συγκατάθεση για υπογραφή γιατί όπως ορίζει ο κανονισμος για να υπογραφει νέο συμφωνητικό με κάποιο συλλογο πρεπει να είναι ταμιακά ενημερως και η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δεν ήταν καθως για την χρήση της προηγούμενης χρονιάς δεν είχε πληρωθει ούτε ενας μηνας . Η υπηρεσια καλεσε άπειρες φορές την ΠΑΕ να τακτοποιήσει την οφειλη ωστε να υπογραφει το συμφωνητικο , χωρίς η ΠΑΕ να ανταποκρίνεται παρολο που συνέχιζε να χρησημοποιει την εγκατασταση για προπονήσεις κ φιλικα χωρίς συμφωνητικο. Η οφειλη τακτοποιηθηκε πριν 10 ημέρες ( ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΩΝ ΕΝΟΣ ΠΟΣΟΥ 600€ )κ πάλι δεν προσήλθε η ΠΑΕ για υπογραφη , η θεομηνία που έπληξε την πόλη μας άφησε το κτίριο του μεταξουργιου που στεγάζονται οι υπηρεσίες του ΔΟΕΠΑΠ για μια εβδομαδα χωρίς ρευμα . Αυτή είναι η αλήθεια κ.ΒΕΝΕΤΗ κ από τις συμβατικές υποχρεώσεις δεν εκπληρώσατε καμία γιαυτο το γήπεδο είναι σε άθλια κατασταση .

Υ.Γ Προφανως αλλά υπολογίζατε γιαυτο δεν υπογραφατε αλλά δεν σαν βγήκαν , πείτε την αλήθεια κ αφήστε τις δικαιολογίες

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Βασίλης Βενέτης είχε φιλοξενηθεί στο ραδιόφωνο του Blue Heart αναλύοντας τα δεδομένα για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης και παράλληλα απάντησε σε δήλωση του Γιώργου Βλιώρα πως η Νίκη χρωστά 600 ευρώ.

Όλα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και αποδόθηκαν από το magnesianews.gr:

Ο κ. Βενέτης, που αντέδρασε στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και μέλος του Δ.Σ. της «Πανθεσσαλικό Α.Ε.», τόνισε ότι αφενός δεν υπάρχει καμία οφειλή 600 ευρώ για το γήπεδο της Νεάπολης και έχει τακτοποιηθεί εδώ και τρεις βδομάδες, αλλά και εάν υπήρχε, δεν έχει καμία σχέση αυτή με τη σύμβαση που έχει εγκριθεί από τις 23 Ιουνίου για την παραχώρηση της Νεάπολης στη Νίκη από τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ.

Η σύμβαση ουσιαστικά, όπως είπε και ο κ. Βενέτης, είναι σε ένα συρτάρι και δεν έχει δοθεί υπογεγραμμένη στη Νίκη. Ακόμη, ο αντιπρόεδρος της κυανόλευκης ΠΑΕ ανέφερε για τη Νεάπολη ότι είναι υπεύθυνη συντήρησης η Νίκη και γι’ αυτό έφτιαξε το υδρευτικό, αποκατέστησε τις ζημιές από τις συναυλίες, έγιναν σπορά και λιπάνσεις και έκανε σαφές ότι δεν γινόταν να μπαίνει η Νίκη εδώ και τρεις μήνες για προπονήσεις και φιλικά, χωρίς να έχει εγκριθεί η σύμβαση παραχώρησης.

«Ενώ έχει εγκριθεί η σύμβαση, την υπογραφή της σύμβασης την έχουν στο συρτάρι τους και δεν την έχουν δώσει σε μας. Να μη βγαίνει ο κ. Βλιώρας να πληροφορεί τον κόσμο»,  ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της Νίκης και συμπλήρωσε: «Σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει οφειλή, αλλά και να υπήρχε δεν επηρεάζει τη σύμβαση. Εξάλλου υπάρχει και εγγυητική μέσα στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων που σημαίνει ότι, αν δεν επιστραφεί, είναι εν ισχύι. Να βγαίνει ο κ. Βλιώρας, αλλά να λέει αλήθειες στον κόσμο και να μην τον παραπληροφορεί».

Σε ό,τι αφορά το Πανθεσσαλικό ο Βασίλης Βενέτης ανέφερε πως στη σύμβαση γράφει ότι είναι υποχρεωμένη η διαχειρίστρια εταιρεία Πανθεσσαλικό Α.Ε. να το δίνει και δεν υπάρχει καμία αναφορά σε εργασίες συντήρησης, αναρωτώμενος ποιος είναι ο λόγος που δεν παραχωρήθηκε στη Νίκη το Στάδιο για το ματς με την Κοζάνη. Τόνισε, τέλος, ότι δεν γίνεται ο διαχειριστικός φορέας του Πανθεσσαλικού να ειδοποιεί μία μέρα μετά μετά τον ορισμό από την διοργανώτρια αρχή του παιχνιδιού με την Κοζάνη για εργασίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις