Με Παναιτωλικό για την πρώτη νίκη ο Βόλος (21/10,

Παναιτωλικός και Βόλος διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Αγρίνιο (21/10, 17:30) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετά και την διακοπή των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2024.

Οι Αγρινιώτες προέβησαν νωρίς σε αλλαγή προπονητή στη νέα σεζόν, με τον Γιάννη Πετράκη να αντικαθιστά τον Γκάμπριελ Σούρερ. Το πρώτο ματς του νέου τεχνικού δεν συνδυάστηκε από θετικό αποτέλεσμα, με τον «Τίτορμο» να γνωρίζει την ήττα από την ΑΕΚ στην OPAP Arena, σε ένα, φυσικά, πολύ δύσκολο παιχνίδι. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Παναιτωλικός πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας του Διαγόρα στη διαδικασία των πέναλτι στη Ρόδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το σύνολο του Πετράκη θα ψάξει την πρώτη του νίκη στη σεζόν (3 βαθμοί), μετά από επτά ανεπιτυχή αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Καρέλη, Ντίας, Μπακάκη, αλλά και τους Μπουζούκη, Γκρατερόλ. O πρώτος λόγω τραυματισμού στο ματς με τον Διαγόρα και ο δεύτερος λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας, επιστρέφοντας την Πέμπτη στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Παναιτωλικός-Βόλος: Η προαναγγελία της αναμέτρησης

Στον αντίποδα, την πρώτη τους νίκη θα ψάξουν και οι Βολιώτες, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με δύο βαθμούς. Πέραν αυτού, η ομάδα της Μαγνησίας έχει σχεδόν έναν μήνα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, καθώς το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό, πριν από τη διακοπή, είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε.

Όσον αφορά το Κύπελλο όμως, οι Βολιώτες έφυγαν με το διπλό από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (1-2), παίρνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το τελευταίο ματς για το σύνολο του Κώστα Μπράτσου στην Σούπερ Λίγκα ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου και η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση, έχοντας δύο επιστροφές, και συγκεκριμένα τους Μπαριέντος, Ντέλετιτς. Από την άλλη πλευρά, εκτός παραμένουν οι Σιελής, Σιαμπάνης, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Μύγας, παρόλο που μπήκε πρόσφατα σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Η αποστολή του Βόλου είναι η εξής: Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Κόμπα, Μπερτόγλιο, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαυρίας, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Σενγκέλια, Φρ. Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Τσοκάνης, Τρουιγέ, Ντέλετιτς, Μπερτόγλιο, Κορνέ, Γκαρσία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις