Με αποκλειστικό στόχο τη ΝΙΚΗ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου

Τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα θέλει να κατακτήσει σήμερα (22/10, 16:00) η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Πόντου στο ουδέτερο γήπεδο του Πολυκάστρου.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, κερδίζοντας αρχικά τους τυπικά γηπεδούχους και στη συνέχεια να χτίσουν ένα θετικό σερί που θα τους μεταφέρει στα ψηλότερα στρώματα του βαθμολογικού πίνακα ώστε να μπουν σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Την προσπάθεια των κυανολεύκων θα ενισχύσουν οι Μοράρ και Μιράντα που συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας. Ο Ραφαήλ Πέττας επίσης τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του αφού εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην πρεμιέρα. Τζιώρας, Κρητικός και Ριμπέιρο είναι έτοιμοι για να προσφέρουν στο 100% ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την επιθετική γραμμή των κυανολεύκων που σε δύο ματς δεν έχει καταφέρει να σκοράρει.

Η κυανόλευκη αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Πέττας, Σκεντεράι, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Μιράντα, Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο, Τζιώρας και Μοράρ.

Χωρίς βαθμό και ο Απόλλων Πόντου

Ο Απόλλων Πόντου είναι η δεύτερη ομάδα του ομίλου που επίσης δεν έχει βαθμό όπως, επίσης, δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, στα δύο πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει. Το συγκρότημα της Καλαμαριάς ηττήθηκε με 4-0 από τον ΠΑΟΚ Β’ και 1-0 από τον Λεβαδειακό στα δύο ματς που αγωνίστηκε.

Η αποστολή για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κίναλης, Ράντος, Κάρδαρης, Καλογέρης,  Ντιαλόσι, Αμαραντίδης, Λαμπίρης, Μουμίν, Νάσερ, Ίννος, Ντε Τόμας, Αλφρέδο, Πέλκας, Metgenberg, Ζαπουνίδης, Σαχόλι, Ρουγκάλας, , Αγκουάδο, Κωστίκας, Ισαακίδης , Νεόπουλος.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση Απόλλων Πόντου – Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας από την ΕΠΣ Πιερίας. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος (Ξάνθης) και Γιώργος Χρυσελης (Ξάνθης). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Μελτζανίδης (Ημαθίας) και παρατηρητής ο Βασίλης Γαβριηλίδης (Θράκης).

Κεκλεισμένων των θυρών

Ελλείψεις έχουν επισημανθεί από την επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας της Π.Ε. Κιλκίς στο γήπεδο Πολυκάστρου και για τον λόγο αυτό η προγραμματισμένη για την Κυριακή (22/10) αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με τη Νίκη Βόλου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση της αναπληρώτριας προϊσταμένης διεύθυνσης δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέρινμας Π.Ε. Κιλκίς:

apolynik

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις