Υπό τις οδηγίες του Βαταμίδη ο Μαγνησιακός Β’

ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ Δ. ΒΑΤΑΜΙΔΗ Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ Β’
Η φετινή σεζόν αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του Μαγνησιακού με τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Όμως ο Μαγνησιακός – που συμπλήρωσε 95 χρόνια παρουσίας στο χώρο του ποδοσφαίρου – φροντίζει και για το μέλλον του.
Από τη στιγμή που οι νέοι κανόνες της ΕΠΟ επιτρέπουν ομάδες Β’ να αγωνιστούν στην μικρότερη κατηγορία, δημιουργήθηκε ο Μαγνησιακός Β’ ο οποίος παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ.
Την ομάδα στελεχώνουν παίκτες ηλικίας 14-21 ετών, που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Φυσικά, την εξέλιξη των παιδιών αυτών θα παρακολουθεί στενά και το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.
Προπονητής του Μαγνησιακού Β’ είναι ο υπεύθυνος της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού, ο Δημήτρης Βαταμίδης, ενώ η ομάδα που συγκροτήθηκε ήδη προετοιμάζεται υπό τις οδηγίες του.
Ο κ. Βαταμίδης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Άρχισε την προπονητική του καριέρα στη Νίκη, ανέλαβε στη συνέχεια ομάδες της ΕΠΣΘ, ενώ για 15 χρόνια υπήρξε και υπεύθυνος στην ακαδημία της Νίκης. Από το 2018 εργάστηκε στον Α.Σ. Δημητριάς και το καλοκαίρι του 2022 ήρθε στον Μαγνησιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις