Συνάντηση με Βρούτση για το Πανθεσσαλικό και τη Νίκη ζητά ο Μεϊκόπουλος

Επείγουσα συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τα θέματα Πανθεσσαλικού και Νίκης Βόλου ζητά ο Αλ. Μεϊκόπουλος

Αναλυτικά:

Η «Πανθεσσαλικό Α.Ε», επικαλούμενη λόγους επιβάρυνσης του χλοοτάπητα αρνείται απαραδέκτως για δεύτερη φορά στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου τη διεξαγωγή αγώνα στην έδρα της την προσεχή Κυριακή και την αναγκάζει να αναζητήσει ξανά γήπεδο εκτός νομού.

Ενδεικτική της καθ’ όλα προκλητικής συμπεριφοράς και της προσχηματικής άρνησης του φορέα διαχείρισης – και όσων κρύβονται πίσω από αυτόν –  αποτελεί το γεγονός ότι παρά το γραπτό αίτημα της Νίκης Βόλου προς τη διοργανώτρια αρχή για μετάθεση της ποδοσφαιρικής συνάντησης με τον Καμπανιακό για τη Δευτέρα [ώστε να αποκατασταθεί η κατάσταση του χλοοτάπητα του Σταδίου ένεκα του αγώνα του Σαββάτου ΝΠΣ Βόλος –Κηφισιά], η «Πανθεσσαλικό Α.Ε.» εμμένει στην αντισυμβατική της συμπεριφορά.

Επιπλέον, σημειώνουμε ότι η ως άνω θλιβερή και ταυτόχρονα εξοργιστική κατάσταση θα είχε αποφευχθεί εάν δεν εκκρεμούσε ακόμα η υπογραφή της σύμβασης από τον Δήμο Βόλου, που εγκρίθηκε στις 23 Ιουνίου (!), για τη χρήση του Σταδίου της Νεάπολης από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Υπενθυμίζουμε ότι στην περιοχή μας δεν έχουν παρατηρηθεί στο πρόσφατο παρελθόν ανάλογες καθυστερήσεις σε συμβάσεις παραχώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων όπου οι συμβαλλόμενοι είναι, επί της ουσίας, το ίδιο πρόσωπο.

Η απαράδεκτη και απροκάλυπτα μεροληπτική – έως εκδικητική – στάση του φορέα διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου αλλά και του Δήμου Βόλου έναντι του ιστορικού σωματείου της Νίκης Βόλου, αποτελούν ευθεία προσβολή για ένα σημαντικότατο κομμάτι του φίλαθλου πληθυσμού της πόλης.

Για όλους του παραπάνω λόγους και με δεδομένη την αναγκαιότητα εξεύρεσης άμεσης λύσης, έχω υποβάλει αίτημα επείγουσας συνάντησης με το Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις