Πρώτη νίκη για τον Βόλο, 2-1 την Κηφισιά | Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα (vids)

Με γκολ των Μπερτόγλιο (21΄) και Ντέλετιτς (84΄) η θεσσαλική ομάδα «έπνιξε» (2-1) την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό για την 9η αγωνιστική της Super League και πήρε το πρώτο «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα – Με εννέα παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολών των Τσάπαν (71΄) και Σάντος (85΄).

Στο μυαλό των κόουτς

Σχηματισμό 4-2-3-1 επέλεξε ο Κώστας Μπράτσος, με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους Τάχατο, Καλογερόπουλο, Τσοκάνη και Λούνα στην άμυνα. Στον άξονα βρέθηκαν οι Τρουιγέ και Γκλάβτσιτς, ενώ Ντέλετιτς, Μπερτόλιο και Κορνέ βρέθηκαν πίσω από τον Γκαρσία.

Με 4-2-3-1 πορεύτηκε και ο Γιάννης Αναστασίου. Σταθετός στην εστία ο Αναγνωστόπουλος, με τους Μασούρα, Μποτία, Τσάπαν και Λούμορ στην άμυνα. Οι Βαφέας και Σναϊντερλάν έπαιξαν αμυντικά χαφ, ενώ Κρισιούμα, Ίλιεφ και Τετέι βρέθηκαν πίσω από τον Οζέγκοβιτς.

Το ματς

Μία κεφαλιά του Βαφέα στο 3ο που πέρασε έξω αποτέλεσε την πρώτη αξιόλογη φάση στον αγώνα, με Μπερτόλιο να απαντά με αντίστοιχο τρόπο στο 9’.

Η αμέσως επόμενη καλή στιγμή ήταν γκολ, με τον Αργεντινό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Κηφισιάς εξ επαφής μετά από σπουδαία επέμβαση του Αναγνωστόπουλου σε σουτ του Κορνέ στο 21’!

Ο Οζέγκοβιτς άγγιξε την άμεση ισοφάριση με κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 23’, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, που έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για το 2-0 με Γκαρσία (28’) και Κορνέ (35’).
Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος.

Στα πρώτα λεπτά του β΄ημιχρόνου η Κηφισιά κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, χωρίς όμως να απειλεί την εστία των γηπεδούχων. Η θεσσαλική ομάδα έψαχνε τις στιγμές της κυρίως μέσω αντεπιθέσεων και…παίζοντας συγχρόνως και με το χρονόμετρο, έχοντας το υπέρ της 1-0.

Στο 67΄ο Ντέλετιτς έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γκαρσία δεν κατάφερε να βρει στόχο με τον πορτιέρο της Κηφισιάς να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Mε 10 παίκτες η Κηφισιά

Ο Τσάπαν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για διαμαρτυρία) στο 71΄και η Κηφισιά συνέχιζε με παίκτη λιγότερο για τα υπόλοιπα λεπτά του ματς.

Δεύτερο γκολ (2-0) ο Βόλος

Στο 74΄, τρία λεπτά μετά την αποβολή του Τσάπαν και με τον τεχνικό της Κηφισιάς, Γιάννη Αναστασίου, να ρισκάρει και να παίζει με τρεις στην άμυνα, ο Βόλος βρήκε για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι Γκαρσία και Ντέλετιτς έπαιξαν το ένα – δύο ο Σέρβος επιθετικός μπήκε στην περιοχή και με εύστοχο πλασέ ζευγάρωσε (2-0) τα τέρματα των γηπεδούχων.

«Ζωντανή» η Κηφισιά

Στο 82΄η Κηφισιά σηκώθηκε από τα σχοινιά κι έβγαλε…σφυγμό. Ο Σάντος με έξοχη ατομική ενέργεια πάσαρε στον Οζέγκοβιτς ο οποίος με διαγώνιο σουτ βρήκε δίχτυα (3-1).

Δεύτερη αποβολή

Ο Σάντος πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα για κράτημα στον Μπερτόγλιο στο 85΄κι άφησε την Κηφισιά με 9 παίκτες για τα τελευταία λεπτά και αποδυναμώνοντας έτσι κι άλλο τους φιλοξενούμενους στην προσπάυειά τους να φτάσουν στην ισοφάριση.

 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων


Βόλος (Κ. Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος (54’ Μύγας), Καλογερόπουλος, Λούνα (86’ Κίτσος), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (86’ Ενγκίν), Μπερτόλιο (78’ Μπαριέντος), Κορνέ, Ντέλετιτς (78’ Μαχαίρας), Γκαρσία
Στον πάγκο: Κόστιτς, Μεταξάς, Μωραΐτης

Κηφισιά (Γ. Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μποτία, Βαφέας (86’ Παπασάββας), Τσάπαν, Μασούρας, Λούμορ (73’ Νίνης), Σναϊντερλάν, Ίλιεφ (46’ Μπιφουμά), Κρισιούμα, Τετέι (78’ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς
Στον πάγκο: Κρίστινσον, Παρράς, Πρίτσας, Σμπώκος, Λαντρ

Διαιτητής: Πολυχρόνης

Βοηθοί: Κόλλιας, Λιόντος
4ος: Βάτσιος
VAR: Γκάμαρης, Σινιοράκης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις