Θέλει ΝΙΚΗ στην επιστροφή της στο Πανθεσσαλικό

Με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς θα παραταχθεί σήμερα στις 3μ.μ., στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας τον Καμπανιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, της SL2.

Με τρίποντο οι κυανόλευκοι θα προσπεράσουν τρεις ομάδες και θα βρεθούν στην 6η θέση, μία κάτω από το γκρουπ των play off. Ο Καμπανιακός έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με τη Νίκη (μία νίκη και δύο ήττες σε τρεις αγώνες) και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα, όπως έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Μοναδική απουσία για τη Νίκη Βόλου θα είναι ο Στίκας που θα εκτίσει την τρίτη αγωνιστική από τις τέσσερις, λόγω της κόκκινης κάρτας στο ματς με τον Λεβαδειακό. Μοράρ, Ριμπέιρο και Μιράντα ανεβάζουν στροφές και με τον Κρητικό που έχει επανέλθει στο 100% δίνουν πολύτιμες λύσεις στον προπονητή τους, τόσο στο δημιουργικό όσο και στο τελείωμα των φάσεων.

Η κυανόλευκη αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Να’α, Πέττας, Σκεντεράι, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Μιράντα, Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο, Τζιώρας, Μοράρ.

Από την Πάτρα οι τρεις στους τέσσερις διαιτητές

Το ματς θα διευθύνει ο Νίκος Χρονάς από την Ένωση Αχαΐας. Α’ βοηθός ορίστηκε ο Παναγιώτης Ζούλης από την ίδια Ένωση και β’ ο Σπύρος Μπύρος από την Ευρυτανία. Τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Φωκάς, επίσης από την Πάτρα. Ο 33χρονος ρέφερι από πέρυσι έχει προβιβαστεί στους πίνακες της SL2 έχοντας διευθύνει μέχρι τώρα έξι παιχνίδια. Ο αγώνας Νίκη – Καμπανιακός είναι το πρώτο που ορίστηκε για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ανάμεσα στους αγώνες που «σφύριξε» πέρυσι ήταν οι Χανιά-Ιεράπετρα 1-1, Παναθηναϊκός Β’ – Πανσερραϊκός 0-1 και Επισκοπή – Ηλιούπολη 0-1.

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 10 ευρώ Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 13.00 ως και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες του Σκεπαστής Κερκίδας του Σταδίου και ΜΟΝΟ από τη δεύτερη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις