Ελευθερόπουλος: «Κυριαρχήσαμε σε όλον τον αγώνα»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Καμπανιακό. Ο τεχνικός της Νίκης στάθηκε στο γεγονός ότι βελτιώθηκε σημαντικά η αμυντική λειτουργία περιορίζοντας στο ελάχιστο τα λάθη ενώ στο επιθετικό κομμάτι η ομάδα ήταν δημιουργική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:

«Επιστρέψαμε στην πόλη μας για παιχνίδι εντός έδρας, επιστρέψαμε και στα γνωστά στάνταρ, τα περσινά. Για μένα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα αυτά τα δύο. Το θετικό είναι επίσης ότι η αμυντική λειτουργία επανήλθε πάλι στα υψηλά επίπεδα. Κυριαρχήσαμε σε όλον τον αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και περισσότερα γκολ.

Κινδυνέψαμε μόνο μία φορά στο πρώτο ημίχρονο από λάθος δικό μας, είχαμε την κατοχή, είχαμε την ηρεμία, είχαμε τελικές ενέργειες, απέναντι σε μία ομάδα που αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που ήταν παραδόξως ήταν πολύ διαφορετική η εικόνα του, δεν ήταν καθόλου καλός ο Καμπανιακός, σε όλα τα άλλα παιχνίδια, και με τη Λάρισα ισοφάρισε και με τον ΠΑΟΚ Β’ από 2-1 που έχανε το γύρισε σε 2-3. Είναι πολύ θετικό για μένα ότι δεν δεχτήκαμε καθόλου φάσεις παρά μόνο από ένα δικό μας λάθος στο πρώτο ημίχρονο.

Η αμυντική λειτουργία ήταν αυτή που έχουμε συνηθίσει. Τα παιδιά είχαν την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο τρίτο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο τρίτο/τρίτο.

Προχωράμε, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την ΑΕΚ Β’, η οποία είναι πολύ καλύτερη φέτος. Αυτή είναι η αλήθεια και αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Προχωράμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις