«Λουκέτο» και στο Αλκαζάρ – Εντοπίστηκαν ζητήματα στατικής επάρκειας

Μοιράσου το άρθρο

«Λουκέτο» μπαίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αλκαζάρ, μετά από σχετική απόφαση που κοινοποιήθηκε από τη διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας. Όπως αναφέρεται, αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ, στο Κλειστό Κολυμβητήριο και στο Στάδιο, αλλά όχι στους υπαίθριους χώρους. Αυτό σημαίνει ότι το γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η ΑΕΛ θα λειτουργεί κανονικά, όπως και οι εγκαταστάσεις του ανοιχτού στίβου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΑΚ Λάρισας:

Στο πλαίσιο σύμβασης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με ανάδοχο Μελετητική Εταιρεία για εκπόνηση Μελέτης Στατικής Επάρκειας στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ, στο Κλειστό Κολυμβητήριο & στο Στάδιο Αλκαζάρ, μας κοινοποιήθηκαν από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τα συμπεράσματα του 2oυ σταδίου της μελέτης, στα οποία διαπιστώθηκαν ανεπάρκειες, σύμφωνα με τα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

Με βάση τα παραπάνω συμπεράσματα και των υποδείξεων από την Τεχνική Υπηρεσία της ΓΓΑ ,με αίσθημα ευθύνης, αναστέλλεται από σήμερα και στις τρεις εγκαταστάσεις κάθε δραστηριότητα (αθλητική και πολιτιστική κ.α)

  • στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ
  • στο Κλειστό Κολυμβητήριο
  • στο Στάδιο Αλκαζάρ, πλην των υπαίθριων χώρων (γηπέδου ποδοσφαίρου και ανοιχτού Στίβου).

Η Υπηρεσία μας έχει ζητήσει από τις τεχνικές Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, την αποστολή κλιμακίου προκειμένου να ελεγχθεί η δυνατότητα μερικής χρήσης των εγκαταστάσεων, όπως επίσης και την άμεση ολοκλήρωση της μελέτης στατικών επεμβάσεων και την εφαρμογή αυτών, με στόχο την άμεση απόδοση τους, με ασφάλεια.
Συμμεριζόμαστε την αναστάτωση στην αθλητική οικογένεια, όμως είναι κατανοητό ότι πρέπει να λειτουργήσουμε με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις