6X6 ο Ολυμπιακός Βόλου, 1-0 τον ΓΣ Αλμυρού

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε την έκτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και παραμένει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α ΕΠΣΘ. Οι ερυθρόλευκοι αν και δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης επιβλήθηκαν 1-0 του Γ.Σ. Αλμυρού που μπορεί να έμεινε «ζωντανός» μέχρι το φινάλε του αγώνα αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά πέρα από το δοκάρι του Μακρή στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Τασιούλης στο 8’ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Το ματς

Ο Γ.Σ. Αλμυρού ήταν αυτός που έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο με ταχύτητα ο Μακρής πάτησε περιοχή και από θέση μέσα δεξιά σούταρε δυνατά με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε με γκολ στο δοκάρι του Αλμυρού. Ο Τασιούλης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, με προσποίηση ελευθερώθηκε και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0

Στο 16’ ο Μπλατσέρης βρήκε έξυπνα τον Σκοπελίτη μέσα στην περιοχή ωστόσο το σουτ αρχηγού του Ολυμπιακού ήταν αδύναμο με τον Κοντογεωργάκη να μπλοκάρει εύκολα. Ο Σκοπελίτης ήταν ο πρωταγωνιστής και στην επόμενη καλή στιγμή του Ολυμπιακού και του αγώνα, όταν από μέσα από την περιοχή επιχείρησε το σουτ, με τον πορτιέρε του Αλμυρού να εξουδετερώνει με υπερένταση.

Μετά από αρκετά λεπτά ο ΓΣΑ επισκέφτηκε με αξιώσεις τα καρέ του Σταυράκη, όμως το σουτ του Σκούπρα από το ύψος της περιοχής πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Αλέκος Αναστασίου έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όταν εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση του Ντόντα με τον Κοντογεωργάκη, έκλεψε την μπάλα και αφού απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού της εστίας των φιλοξενούμενων.

Με τον Αλμυρό να προσπαθεί να αιφνιδιάσει ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο ΕΑΚ. Ο Μακρής σούταρε από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σταυράκη.

Η συνέχεια δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών με μόνο αξιοσημείωτο γεγονός το ντεμπούτο του Αργεντινού Ματέα που έδειξε καλά στοιχεία στα 15 λεπτά περίπου που αγωνίστηκε.

Η μόνη καλή στιγμή των ερυθρολεύκων στο δεύτερο μισό του αγώνα καταγράφηκε στο 83’ όταν ο Νούσιος απέτυχε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου: Σταυράκης, Κακάμης, Σκοπελίτης (73′ Καρατσόλης), Κούλπας, Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Κυρίτσης Θ., Μπλατσέρης (81′ Ματέα), Τασιούλης (73′ Κατσαγεωργίου), Αναστασίου (73′ Νούσιος), Πετράκος (81′ Παπαϊωάννου).

ΓΣ Αλμυρού: Κοντογεωργάκης, Σώκος, Γιαννακόπουλος, Ντόντα (85′ Ρέψης), Χατζηλιάδης, Σκούπρας, Αναδολού, Μακρής, Μπασαγιάννης (81′ Τσιάτσιος), Ζαφειρίου, Νάστας (73′ Σταθάκος).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις