Η Αργεντινή έσπασε το αήττητο της Βραζιλίας (video)

Η Αργεντινή ήθελε καλύτερο αποτέλεσμα από την Γαλλία για να είναι το Νο1 στο ranking της FIFA και το έκανε με μυθικό τρόπο.

Αν και το μεγάλο παιχνίδι άρχισε με άσχημες εικόνες, αφού είχαμε μισάωρη διακοπή λόγω επεισοδίων, η πρωταθλήτρια κόσμου πήρε ένα σπουδαίο διπλό με ρεκόρ!

Η Βραζιλία ήταν μία από τις δύο ομάδες που δεν είχε χάσει σε προκριματικά Μουντιάλ εντός έδρας, η άλλη ήταν η Ισπανία, όμως η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ουρουγουάη πήγε στο Μαρακανά και έκανε… ριφιφί.

Στο πρώτο μέρος ωστόσο μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε, καθώς ως ένα λατινοαμερικάνικο ντέρμπι που σέβετε τον εαυτό του είχαμε 22 φάουλ και μόλις δύο φάσεις.

Στην επανάληψη η Σελεσάο ήταν αρκετά ανώτερη, με τον Μέσι να μην έχει καμία ενέργεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους όμως παρά το ότι ο Μαρτινέλι σε αρκετές περιπτώσεις βρέθηκε απέναντι από τον Μαρτίνεθ δεν κατάφερε να τον κερδίσει και έτσι…

Έτσι η πρωταθλήτρια κόσμου έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Με σκόρερ τον Οταμέντι στο 63ο λεπτό, με πολύ ωραία κεφαλιά, η Αργεντινή έβαλε τέλος στο απίθανο αήττητο της Βραζιλίας (έπαιξε για 10 για 9′ λόγω αποβολής του Ζοέλτον στο 81′) και πλήγωσε τόσο τη Γαλλία, αλλά και την Ουρουγουάη αφού την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις