Ηρακλής: «Κακόβουλο και κακοπροαίρετο»

Μοιράσου το άρθρο

 

Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» υπογραμμίζουν ότι αυτό έχει ως «μόνο στόχο να βλάψει την ομάδα και την ηρεμία της» ξεκαθαρίζοντας πως οτιδήποτε νέο ανακοινωθεί θα γνωστοποιείται επίσημα από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Γηραιός»:

«Το Δ.Σ της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε κάποια επαφή με τον Μπάμπη Τεννέ, ώστε ν’ αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας. Φυσικά κι εκτιμούμε απεριόριστα τόσο τις ικανότητές του όσο και τις γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν έγινε καμία κρούση από την πλευρά μας προς τον κύριο Τεννέ, όπως έσπευσαν να δημοσιεύσουν ουκ ολίγα αθλητικά και όχι μόνο sites. Όποια ανακοίνωση έγινε μέχρι σήμερα για ένα θέμα ανύπαρκτο, θεωρείται από εμάς ως κακόβουλο και κακοπροαίρετο, που μόνο στόχο έχει να βλάψει την ομάδα και την ηρεμία της.

Δηλώνουμε ότι, όπως ακριβώς συνέβη και με την πρόσληψη του νέου μας προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, έτσι και στο μέλλον, οποιαδήποτε θέση, είδηση, μεταγραφή ή πρόσληψη που θα αφορά την ομάδα μας, θα γίνεται γνωστή και θα ανακοινώνεται επίσημα από την ΠΑΕ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις