Επεισόδια στο Πανθεσσαλικό: Έξι συλληψεις και 16 προσαγωγές

Μοιράσου το άρθρο

Σε 16 προσαγωγές και 6 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η σχετική ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας αναφέρονται τα εξής: “Στο 90ό λεπτό του αγώνα, άτομα, που βρίσκονταν στις κερκίδες του γηπέδου, προσπάθησαν να εισέλθουν εντός του γηπέδου. Oι άμεσες ενέργειες των αστυνομικών, που εκτελούσαν μέτρα τάξης, με την χρήση των ενδεδειγμένων μεθόδων, απέτρεψαν την είσοδό τους.

Αργότερα, μεγαλύτερη ομάδα εκατοντάδων ατόμων, έξω από το γήπεδο, κινήθηκε απειλητικά κατά αστυνομικών -εκσφενδονίζοντας αντικείμενα (πέτρες και φωτοβολίδες ευθείας βολής)- με αποτέλεσμα να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα των οργάνων της τάξης και να προκληθούν ζημιές σε δύο υπηρεσιακά λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα μέσα -περιλαμβανομένης της περιορισμένης χρήσης δακρυγόνων μέσων στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου- τους απώθησαν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το σημείο και να μην επεκταθεί η ένταση, ενώ πραγματοποιήθηκαν 16 προσαγωγές.

Στη διάρκεια των ελέγχων πριν την έναρξη του αγώνα συνελήφθησαν 6 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών καθώς και για κατοχή ναρκωτικών”.

Με εντολή Εισαγγελέα οι 6 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και καμία από τις 16 προσαγωγές δεν μετατράπηκε σε σύλληψη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις