Νέα τροπή στα διοικητικά του Ηρακλή

Νέα τροπή παίρνουν οι διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Π.Ο. Τρίγλια/Ηρακλής μετά την χθεσινή συνάντηση του Στράτου Ευγενίου με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στην Αθήνα. 

Ο ιδιοκτήτης των «κυανόλευκων» ταξίδευσε στην πρωτεύουσα, προκειμένου να προτείνει στον κ. Μονεμβασιώτη την άμεση εξαγορά της ΠΑΕ, καθώς εκτιμά ότι οι 150.000 ευρώ χορηγία μέχρι το καλοκαίρι δεν είναι αρκετή προκειμένου να καλυφθούν όλες οι οικονομικές ανάγκες της ομάδας. Ο κ. Ευγενίου που έχει δηλώσει σ’ όλους τους τόνους ότι θέλει να αποχωρήσει, γιατί δεν έχει τη διάθεση να ενισχύσει άλλο οικονομικά την ομάδα, εκτιμά ότι η συνέχιση της παραμονής του στη διοίκηση θα τον επιβαρύνει ακόμη περισσότερο.

«Το μπάτζετ που είχα για την ομάδα το έχω ξεπεράσει εδώ και αρκετό καιρό. Παρέμεινα όμως προκειμένου να βρεθεί μία βιώσιμη λύση», φέρεται να είπε στον κ. Μονεμβασιώτη χθες. Θέση την οποία τη γνωρίζουν από το περασμένο καλοκαίρι και οι άνθρωποι του Γυμναστικού Συλλόγου. Μ’ αυτά τα δεδομένα η πρόταση που κατέθεσε χθες στον κ. Μονεμβασιώτη ήταν να αναλάβει από τώρα την ΠΑΕ και όχι απλώς να καταβάλει 25.000 ευρώ τον μήνα μέχρι το καλοκαίρι.

Ο κ. Μονεμβασιώτης ο οποίος είχε συμφωνήσει στο τίμημα εξαγοράς της ΠΑΕ Π.Ο.Τρίγλια/Ηρακλής και την εξόφληση του σε βάθος τετραετίας, πρόταση που υιοθέτησε ο κ. Ευγενίου, ήταν αρνητικός χθες στο να γίνει άμεσα ιδιοκτήτης της ομάδας.

Η άρνηση αυτή οδηγεί τον κ. Ευγενίου στην απόφαση να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση κατά τη διάρκεια της οποίας θα ενημερώσει τους ανθρώπους του Γυμναστικού, ότι τους μεταβιβάζει τις ευθύνες της ΠΑΕ μέχρι να βρεθεί αγοραστής. Είναι αυτονόητο ότι τα χρήματα από τη χορηγία θα τα διαχειριστεί η νέα διοίκηση. Οσον αφορά τις μετοχές θα συνεχίσει να τις κατέχει μέχρι να βρεθεί αγοραστής ο σημερινός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ευγενίου είναι κάθετος στις αποφάσεις του και αυτές δεν πρόκειται να επηρεαστούν από την εξέλιξη της Συνέλευσης.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις