Απάντησε στον Καλόγηρο ο Παπαδόπουλος: “Ρε συ Μίλτο, μπορείς ή δεν μπορείς” (ηχητικό)

Στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή CLASICO φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Παπαδόπουλος, με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΣΘ, κ. Καλόγηρου, μία μέρα πριν, στο ίδιο μέσο.

Κατ’ αρχάς ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε πως κανείς από την ΕΠΣΘ δεν τους έχει ενημερώσει πότε θα γίνει το ματς με την Αγία Άννα για το πρωτάθλημα αλλά και αυτό με τον Θησέα για το Κύπελλο, κάτι που δεν είναι σωστό καθώς οι ομάδες πρέπει να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου αναρωτήθηκε: “Ο κ. Καλόγηρος έχει προσωπικές ευθύνες για την οργάνωση του πρωταθλήματος. Ο κ. Πέγιος είπε ότι θα παίξουμε το Σάββατο ή την Κυριακή, εμείς αυτό δεν το γνωρίζουμε. Μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος; Θα μας πει κάποιος ποια μέρα θα παίξουμε, με ποια ομάδα και για ποιον θεσμό; Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Καλόγηρο αλλά είναι ανεπαρκής για τη θέση που κατέχει”

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους στην ανακοίνωση της ομάδας επισύναψε τη φωτογραφία του κ. Καλόγηρου με τον εκλιπόντα Αντώνη Μάνδαλο. “Το κάναμε για να κάνουμε επίκληση στο συναίσθημα”

“Ρε συ Μίλτο, μπορείς ή δεν μπορείς;” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ.

Ο κ. Παπαδόπουλος εξιστόρησε πως έφτασε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο να γίνει στο Βασδέκειο ενώ το σωματείο της Νέας Ιωνίας ήθελε  να γίνει στο ΕΑΚ.

“Θα μπορούσα να πω κι άλλα” τόνισε στη συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος “αλλά θα σταματήσω εδώ για δω την αντιμετώπιση που θα έχει ο Ολυμπιακός από την ΕΠΣΘ αλλά και όλα τα σωματεία. Ακόμη και σε επίπεδο διαιτησίας. Αλλιώς θα επανέλθω”

Ολοκληρώνοντας ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων τόνισε πως μετά από κάθε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου τα σωματεία τηλεφωνούν στον κ. Καλόγηρο και του διαμαρτύρονται για διάφορα πράγματα “Τώρα ήρθε η ώρα να ακούσει τη δική μας γκρίνια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις