Βρήκε τηλεοπτική “στέγη” η Super League 2

Μοιράσου το άρθρο

Τηλεοπτική στέγη βρήκε η Super League 2 καθώς στο σημερινό Δ.Σ. αποφασίστηκε να δοθούν τα δικαιώματα στο κανάλι ACTION 24, το οποίο θα μεταδίδει δύο αγώνες σε κάθε αγωνιστική, τα υπόλοιπα ματς θα καλύπτονται από το κανάλι της λίγκας αλλά θα μπορεί κάποιος να βλέπει τα παιχνίδια πληρώντας μία συνδρομή.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

“Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, κατά το οποίο αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Εγκρίθηκαν τα Πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων
2. Οι ΠΑΕ ενημερώθηκαν σχετικά με τη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά και τις αγαστές σχέσεις που υπάρχουν με ΕΠΑΘΛΑ και Υφυπουργείο Αθλητισμού ενώ τους γνωστοποιήθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα ύποπτο ματς για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στο κανάλι Action 24. Το κανάλι θα μεταδίδει δυο παιχνίδια κάθε αγωνιστική ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube με συνδρομή.
4. Αποφασίστηκε η μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος της Κ19 Νέων για τις 14.01.2024

Ο Πρόεδρος της Super League 2 ευχαριστεί τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ που παραιτήθηκαν του ποσού που θα εισπραχθεί από τα τηλεοπτικά δικαιώματα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις