Να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στη Λιβαδειά

Η Νίκη θέλει να εκμεταλλευτεί την μεγάλη ευκαιρία που της έδωσε η κλήρωση του Κυπέλλου και να προκριθεί στα προημιτελικά όπου θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ – Άρης. Για να φτάσει στην επόμενη φάση θα πρέπει να αποκλείσει τον Λεβαδειακό σε διπλή αναμέτρηση, με πρώτο ματς σήμερα στις 3 μ.μ., στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Οι κυανόλευκοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξουν να αναστρέψουν το “κλίμα” με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει προβάδισμα για την πρόκριση αλλά και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές για διαφορετικούς λόγους. O Τοπαλίδης, λόγω μικροτραυματισμού, ο Μιράντα για να προφυλαχθεί λόγω κούρασης και ο Στίκας για τακτικούς λόγους καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Κουτσιμπάνας και Μπαλλάς όπως προβλέπει η προκήρυξη του θεσμού.

 

H 21μελής αποστολή που επέλεξε ο κ. Νιόπλιας για τον Λεβαδειακό απαρτίζουν οι: Γκροφ, Στογιάνοβιτς, Μπελμόντ, Κουάντρα, Νταγκό, Χάμοντ, Λούα Λούα, Λόπεθ, Μεχία, Ρομό, Βήχος, Γιαννιώτας, Κασέμι, Νικολιάς, Συμελίδης, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Τσιριγώτης, Σωτηράκος, Πολέτο, Τσάρας.

Την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο Ανδρέας Βλάχος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Βοηθοί του είναι οι Κωνσταντίνος Σούζας επίσης της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και Νικόλαος Μανούρας από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ιωάννης Ρούτσης (Κορινθίας) και παρατηρητής ο Γιώργος Κωνσταντίνου (Αιτωλοακαρνανίας). Τόσο στο συγκεκριμένο ματς όσο και στο ματς της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο η ΚΕΔ δεν όρισε διαιτητές VAR.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις