Έτσι καρατομήθηκε ο Καρακατσούνης: «Σε λίγους μήνες θα σας τελειώσουμε» (video)

Αν δεν ήταν ο άνθρωπος του Βαγγέλη Λιόλιου, ίσως ελάχιστοι στο μπασκετικό στερέωμα να γνώριζαν ποιος είναι ο Χρήστος Μήλας. Έχει περάσει απ’ όλες τις διοικητικές θέσεις στον Προμηθέα, μπήκε στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΟΚ (ως άνθρωπος του Λιόλιου) κι έγινε ταμίας στον ΕΣΑΚΕ, όπου ομολογουμένως κάνει μια χαρά δουλειά.

Γενικότερα είναι χαμηλών τόνων, όμως όταν ξεφεύγει βγαίνει ο πραγματικός του εαυτός και… μπλέκει. Ο Μήλας μάς απασχόλησε, λόγω της επίθεσης στον Κώστα Χαλβατσιώτη, στον αγώνα του Προμηθέα με την ΑΕΚ. Ο παράγοντας της πατρινής ομάδας εκτίμησε ότι ο δημοσιογράφος τής κρατικής τηλεόρασης δεν ήταν ακριβοδίκαιος και του την… έπεσε.

Κακή στιγμή, αλλά δεν ήταν η πρώτη. Όταν ο Μήλας δεν τα βάζει με τους δημοσιογράφους, επιτίθεται σε διαιτητές. Σ’ ένα παιχνίδι -αλήστου μνήμης- ανάμεσα στο Λαύριο και τον Προμηθέα, είχε ορμήσει στον Καρακατσούνη, λέγοντάς του «μουνοπ@ν@ σε λίγους μήνες θα σας τελειώσουμε». Παραμονές των εκλογών της ΕΟΚ συνέβη το γεγονός.

Ο Μήλας ακολούθησε τον Μάκη Γιατρά, τον οποίο απέβαλε ο Καρακατσούνης. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν ανταλλάξει μηνύσεις και βρίσκονται στα δικαστήρια. Ο παράγοντας του Προμηθέα, αντί να ρίξει τους τόνους, απείλησε τους διαιτητές, οι οποίοι έγραψαν τα πάντα στο Φύλλο Αγώνα, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί.

Καθεστωτική αντίληψη

Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος παράγοντας, που την πέφτει σε διαιτητές και λέει μια κουβέντα παραπάνω. Μόνο που ο Μήλας είναι το… αριστερό χέρι τού Λιόλιου (δεξί είναι ο Μαυραγάνης, που επίσης την… έπεσε στον Χαλβατσιώτη). Άρα, πρέπει να εξηγήσει ο πρόεδρος της ΕΟΚ, αν συμφωνεί με όσα κάνουν οι κολλητοί του. Αν έχουν ιδιότυπη ασυλία, αν έχουν πάρει το ΟΚ να λειτουργούν ως κοτζαμπάσηδες. Αν αυτή είναι η νέα ΕΟΚ, που έχει τη σφραγίδα του.

Επειδή ο χώρος είναι μικρός κι εμείς δεν είμαστε λωτοφάγοι, μαζί με τον  Καρακατσούνη  σφύριζαν ο Τάσος Μάνος κι ο Γιώργος Πουρσανίδης. Μήπως έχετε δει σε πόσα παιχνίδια ορίζεται ο Μάνος, επί ημερών Λιόλιου; Σύμπτωση θα είναι κι αυτό. Κι οι συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται δεν εκθέτουν μόνο τους παράγοντες, αλλά κι εκείνους που σκύβουν το κεφάλι και κάνουν τα… θελήματα. Με την ευκαιρία, καλησπέρα Στέλιο Κουκουλεκίδη. Όλα καλά Χρυσόστομε Σχινά; Φαντάζομαι παραμένει κολλητός σου ο Τάσος Μάνος

Αντί επιλόγου: Άλλη μια σατανική σύμπτωση. Στο βίντεο που ακολουθεί κι αφορά τα γεγονότα εκείνης της αναμέτρησης, αναγνωρίζετε ποιος είναι ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου; Ναι, ο Κώστας Χαλβατσιώτης. Μιλάμε για… κολασμένη κόλαση. Σαν αυτή της φωτογραφίας! Η πλάκα δεν έχει τελειωμό.

πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις