Σοκάρει ο Κακλαμάνης για τον αστυνομικό: «Αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει κοντά του»

Συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στου Ρέντη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Οι γιατροί,  ακρωτηρίασαν το πόδι του, που χτυπήθηκε από τη ναυτική φωτοβολία.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης με την ιδιότητα του γιατρού που έχει,  μίλησε στο One ο για τον αστυνομικό, και τις επιπλοκές που μπορεί να έχει και είπε σκληρά λόγια… «Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού.

Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει, γιατί η καρδιά του είχε σταματήσει 15 λεπτά. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για την οικογένειά του.

 

Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση», σημείωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

koutipandoras.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις