Επιστροφή Θεοδοσιάδη στον ΑΟΤ

Την επιστροφή του Σάκη Θεοδοσιάδη στην ομάδα ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την επιστροφή του κ. Σάκη Θεοδοσιάδη στον πάγκο της ομάδας μας. Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος υπηρέτησε την ομάδα από τον Ιανουάριο του 2023 έως και τη λήξη της προηγούμενης σεζόν, επιστρέφει για να συνεχίσει τον προπονητικό του ρόλο στον σύλλογό μας.

Ο κ. Θεοδοσιάδης φέρει πλούσιο βιογραφικό, καθώς εργάστηκε σε ομάδες όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Απόλλων Λάρισας, η Βέροια, η Καλαμάτα, ο Διαγόρας, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Μακεδονικός. Η εμπειρία του στη Football League, με περισσότερα από 100 παιχνίδια στη Β’ Εθνική, αναδεικνύει τον κ. Θεοδοσιάδη ως έναν αξιόπιστο και ικανό προπονητή.

Πέραν της προπονητικής του εμπειρίας, ο νέος προπονητής μας έχει καταγράψει επίσης αξιόλογη πορεία ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες όπως ο ΑΟΤ, ο Λεβαδειακός, η Λαμία, ο Παναιτωλικός, η Καβάλα, η Λάρισα, η Νάουσα και ο Ηρόδοτος.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.
Με τη στήριξη και την ενότητα όλων, προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα και με κοινό στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις