Ξεκίνησε αισιόδοξα ο ανανεωμένος ΑΟ Τρίκαλα

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΑΟ Τρίκαλα ενόψει της νέας σεζόν στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

Με 26 ποδοσφαιριστές, όρεξη για δουλειά αλλά και αισιοδοξία για την πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής 2023-2024, άρχισαν στο Αθλητικό Κέντρο του ΑΟ Τρίκαλα στη Σωτήρα, οι προπονήσεις των παικτών της Τρικαλινής ομάδας.

Έναρξη για μια εντελώς νέα ομάδα με πάρα πολλά καινούργια πρόσωπα, στην πλειοψηφία οι παίκτες είναι Τρικαλινής καταγωγής, νέοι οι περισσότεροι, συν ορισμένους ποδοσφαιριστές που σπουδάζουν στην πόλη μας, συν παιδιά που προωθήθηκαν από την Ακαδημία όπως και κάποιοι παλιοί γνώριμοι, συνθέτουν το φετινό έμψυχο δυναμικό.

Στην έναρξη βρέθηκαν και καλωσόρισαν τους παίκτες και τους προπονητές ευχόμενοι τα καλύτερα, οι διοικούντες τον ΑΟΤ με επικεφαλής τον  πρόεδρο  κ. Κώστα Παρδάλη.

Την Περιφερειακή ενότητα , εκπροσώπησε ο κ. Ντίνος Μπάρδας ο οποίος μετέφερε και τις ευχές για καλή σεζόν τόσο του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού όσο και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Μιχαλάκη, ενώ τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Νίκο Σακκά ο οποίος απουσίαζε εκτός Τρικάλων, εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος οικονομικών κυρία Σοφία Αλεστά η οποία και αυτή με την σειρά της μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου προς την ομάδα. Επίσης, σύντομους χαιρετισμούς και ευχές για τη νέα σεζόν στους παίκτες απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας της διοίκησης κ. Γεώργιος Παναγιώτου και ο εκπρόσωπος του επιμελητηρίου κ. Χρήστος Ζαραμπούκας.

Άπαντες εξέφρασαν την στήριξη τους στον ΑΟ Τρίκαλα και ότι θα είναι κοντά στην ομάδα σε οτιδήποτε αυτή χρειαστεί.

Αρκετοί και οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στην έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Γενικός Αρχηγός Ζήσης Κατσαντώνης, ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Λουλές , ο προπονητής Βασίλης Καλογιάννης με τους συνεργάτες του Βαγγέλη Τζιαχρήστο και Πέτρο Κιτσόπουλο , καλωσόρισαν από την πλευρά τους τους ποδοσφαιριστές, ευχόμενοι πρώτα απ΄όλα υγεία και η ομάδα να καταφέρει να κάνει ένα αξιόλογο πρωτάθλημα και συνέστησαν σε όλους να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Δόθηκε το στίγμα των προπονήσεων και εκφράζεται απ΄όλους η πεποίθηση , ότι αυτή η εντελώς νέα αγωνιστικά ομάδα η οποία ξεκίνησε τις προσπάθειές της, θα δείξει όμορφα πράγματα και θα παλεύει τους αγώνες της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις