Το μήνυμα του Ολυμπιακού Βόλου πριν το ματς με τον Σαρακηνό

Ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα για τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Σαρακηνό αλλά και για όλους όσους θα ακολουθήσουν, έστειλε προς πάσα κατεύθυνση η ερυθρόλευκη διοίκηση.

Αναλυτικά:

📍 Αιτούμαστε από όσους φιλάθλους παρακολουθήσουν το σημερινό, ερασιτεχνικό, ποδοσφαιρικό αγώνα, σήμερα, Κυριακή 17.12.2023 και ώρα 15.00 στο γήπεδο του Σαρακηνού απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητών και των δύο συλλόγων, στο πλαίσιο μετάδοσης των αθλητικών ιδεωδών, του ευ αγωνίζεσθαι και των αθλητικών αξιών που διέπουν το σκοπό και το καταστατικό του συλλόγου μας.

📍 Να γίνει ένα ωραίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος. Πιστεύουμε στην προσπάθεια των αθλητών μας στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

📍 Ποτέ δεν έχουμε εκφράσει παράπονα για διαιτησίες, κατανοώντας και τους διαιτητές της ΕΠΣΘ. Και πολλές φορές τους έχουμε υπερασπιστεί με κάθε τρόπο, κάτι που έχει αποτυπωθεί και στα Φ.Α. Άλλωστε όσα παράπονα ή αντιρρήσεις έχουμε, υπάρχει ο χώρος να εκφραστούν θεσμικά και ακόμα και σε δημόσιες τοποθετήσεις μας τις έχουμε εκφράσει θεσμικά και επίσημα προς θεσμούς ή υπηρεσιακούς παράγοντες για γεγονότα (σ.σ. όπως αναβολές αγώνων ή μη ενημέρωση για ορισμό αγώνων για να κάνουμε προγραμματισμό προπονήσεων αθλητών), που κατά τη γνώμη μας είναι σημαντικά για τη σωστή προπόνηση και την προετοιμασία των αθλητών μας.

📍 Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις (ενδεικτικά η από 31 Οκτ 2023 ανακοίνωσή μας), στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΘ συναντάμε φίλους και γνωστούς και αυτό που ταιριάζει στις αρχές και τις αξίες τόσο του συλλόγου Ολυμπιακού Βόλου, όσο και στα αθλητικά ιδεώδη που εκφράζουμε ως σύλλογος είναι η σύσφιξη των σχέσεων με όλα τα τοπικά, ερασιτεχνικά, αθλητικά σωματεία που αντιμετωπίζουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις