«Πρώτο φαβορί ο Λεβαδειακός – Αμφίρροπος ο Νότιος Όμιλος»

Τη δική του ανασκόπηση για το πρώτο κομμάτι της Superleague 2 έκανε μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, με τον έμπειρο τεχνικό να χρήζει τα δικά του φαβορί στους δύο ομίλους σημειώνοντας τις ιδιαιτερότητες που διακρίνουν το πρωτάθλημα.

 
Αρχικά ανέφερε: «Έχω γύρω στα 400 παιχνίδια και στις τρεις κατηγορίες, η Superleague 2 είναι δύσκολη και θα πρέπει να την ξέρεις για να τα πας καλά, ακόμα και πρωταθλητισμό που θες να κάνεις , θα πρέπει να έχεις παίκτες που ξέρουν την κατηγορία».

Για τα δικά του φαβορί: «Ο Λεβαδειακός με την ΑΕΛ έχουν τον πρώτο λόγο και έπεται στη συνέχεια η Νίκη Βόλου, με την Λάρισα να έχει το πρόβλημα των μεταγραφών και θεωρώ ότι φαβορί είναι ο Λεβαδειακός. Στον Νότιο όμιλο φαβορί δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάποια ομάδα φαβορί για εμένα ο Ιωνικός , έχει έναν προπονητή που ξέρει την κατηγορία, η Καλαμάτα ενισχύεται, η Καλλιθέα έχει καλή οργάνωση ενώ και τα Χανιά έχουν στοχεύσει στην άνοδο».

Ενώ για το μέλλον του ανέφερε: «Προσωπικά εγώ βρίσκομαι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με μία ομάδα ώστε να συνεχίσω εκεί την προπονητική μου καριέρα και νομίζω ότι θα έχουμε εξελίξεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις