«Έχω κασέτα που του προτείνουν 30 χιλ. ευρώ για να ψηφίσει Μαρτσούκο»

Στις (8/1) ο νομικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στους Δ. Λουκάκη και Μ. Λαδόπουλο και τόνισε πως σε 10 ημέρες περίπου θα καταθέσει τη μηνυτήρια αναφορά για την «εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ενώ, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με μήνυση που φέρεται να καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ εις βάρος του.

Μεταξύ άλλων είπε:

“Kάποιοι τολμούν να λένε ότι θα κάνουν μήνυση. Αυτοί που μου έκαναν μήνυση στο τέλος καταδικάστηκαν. Ειδικά τα τελευταία χρόνια από τότε που επανεμφανίστηκε ο Μελισσανίδης στο ποδόσφαιρο έχουν γίνει τα πράγμα χειρότερα από πριν. Όλοι γνωρίζουν τι κάνει αυτός ο Γιαννάκης καθημερινά στο ποδόσφαιρο. Η εντολή που έχει πάρει είναι να ελέγχει τις ΕΠΣ και να ελέγχει ο Μελισσανίδης την ΕΠΟ.

Μαζί με τον Δανιήλ και τον Ντάσιο πήγαιναν στις εκλογές των ΕΠΣ, εξαγόραζαν σωματεία, ψήφιζαν σε εκλογές με πληρεξούσια μαζό με έναν από το Άργος και τον Παπαδημητρίου που είναι στον Διαγόρα. Ελέγχοντας τις ΕΠΣ ελέγχουν την ΚΕΔ βάζοντας καρικατούρες. Έχουν τον Μάνταλο και τον Σπυρόπουλο από Έλληνες. Χθες έβαλαν έναν διαιτητή από τη Σλοβακία που δεν κάνει ούτε για το τοπικό. Αν υπήρχε κράτος θα έπρεπε να τους μπουζοριάσουν όλους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέω αυτά. Ο Μαρινάκης με επέλεξε επειδή τους έχβ κλείσει φυλακή και το 2012 και παλαιότερα. Ποιοι να κάνουν μήνυση; Aυτά τα τσουτσέκια; O Παπαδόπουλος, ο Δανιήλ και ο Ντάσιος; O Mελισσανίδης σ’ εμένα; Ποια μήνυση να κάνουν αυτοί;

Έχω κασέτα που ο Γιάννης Παπαδόπουλος μιλάει με τον Λάμπρο Ιωακείμ του Ηρακλή Λάρισας και του προτείνει 30 χιλιάδες ευρώ για να ψηφίσει Μαρτσούκο στις εκλογές της Super League 2. Tι να μου κάνουν αυτά τα τσουτσέκια.

Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει μήνυση. Σε περίπου δέκα ημέρες θα είμαι έτοιμος. Κακοποιοί που έχουν πάρει τα πόστα στην ΕΠΟ έδιωξαν επιστήμονες, έχουν επτά δικηγόρους, έδωσαν 320 χιλιάδες στον Γιάννη Παπαδόπουλο. (…)”

soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις