«Δύσκολη πρόβλεψη»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Άνχελ Λόπεθ μιλώντας για τον  αποκλεισμό της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός κόουτς αναφέρθηκε στη διαφορά των ρόστερ των δύο ομάδων, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τους παίκτες που θα ήθελε να έχει και στη δική του ομάδα, επιλέγοντας από τους καλύτερους του Big5.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5:

Με αφορμή το πολύ όμορφο γκολ αλλά και το εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε ο Κωνσταντέλιας κόντρα στην ομάδα του, είπε: «Είναι ένας κορυφαίος παίκτης αν και είναι πολύ μικρός. Θα έχει λαμπρό μέλλον. Είδατε τι γκολ σκόραρε χθες. Κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ. Αν παίζει έτσι στα 20 του, φανταστείτε πόσο σπουδαίο θα είναι το μέλλον του».

Για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο: «Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση της ομάδας μου, γιατί είναι πολύ δύσκολο να παίζουμε κάθε τρεις μέρες το τελευταίο διάστημα. Εμείς έχουμε μικρότερο ρόστερ, μόλις 16 παίκτες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Οπότε δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τους παίκτες μας, έκαναν το καλύτερο που μπορούσανε. 

Αν ερχόμασταν με ένα άλλο αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη, πχ 1-1, μπορεί να ήταν πιο εύκολο να κερδίσουμε. Ήταν πολύ πιο δύσκολο με το 1-0. Ελπίζω να έρθουν παίκτες και να μας βοηθήσουν».

 Δεν μπορώ να πω κάτι, είναι πολύ δύσκολο να κάνω πρόβλεψη. Είναι πολύ καλό για τη Ελλάδα και το πρωτάθλημα να υπάρχουν 4 ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα».

Ποιον παίκτη θα «έπαιρνε» από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος: «Τον Ζίβκοβιτς από τον ΠΑΟΚ. Από τον Παναθηναϊκό θα ήθελα τον Μπερνάρ. Από την ΑΕΚ σίγουρα τον Γκαρσία και από τον Ολυμπιακό τον Φορτούνη. Τέλος, από τον Άρη τον Μορόν».

Για τον αν μίλησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Συζητήσαμε για το πρωτάθλημα, ότι είναι πολύ δυνατό και ισορροπημένο. Αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα θα κάνει τη διαφορά όποιος έχει την μεγαλύτερη διάρκεια.

 Εμείς μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για ένα- δύο παιχνίδια, αλλά αν παίζουμε δύο φορές την εβδομάδα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να παραμείνουνε ανταγωνιστικοί. Αλλά για τις μεγάλες ομάδες είναι πολύ πιο εύκολο, γιατί έχουν πολλές επιλογές σε κάθε θέση στο ρόστερ τους».

Τέλος, για το γεγονός πως θα αγωνιστεί και πάλι σε δύο εβδομάδες με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρωτάθλημα: «Θα είναι πάλι δύσκολο, αλλά πιστεύω πως θα είναι διαφορετικό. Τότε θα έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες που είναι απαραίτητοι για εμάς. 

Περιμένω να είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από χθες και να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί, όπως ήμασταν στην Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις