Κοντά σε Κανίς η Νίκη – Στο στόχαστρο και σουπερλιγκάτος επιθετικός

Η Νίκη θα αγωνιστεί αύριο στην Κοζάνη με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς ώστε να μην χάσει άλλο έδαφος στη μάχη για τα play offs. Οι τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος την έχουν αφήσει 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή και μετά από καιρό βρίσκεται εκτός πεντάδας που προσθέτει πίεση για θετικό αποτέλεσμα στην αυριανή αναμέτρηση. Οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν με πολλές ελλείψεις και πολύ δύσκολα θα συμπληρώσουν ακόμη και 18αδα κόντρα στην Κοζάνη που θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να προσπέρασει.

Στο μεταγραφικό μέτωπο την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν δύο σημαντικές προσθήκες. Και δύο περιπτώσεις αφορούν την επιθετική γραμμή.

Η περίπτωση του Χισάμ Κανίς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των παικτών που απασχολούν τη Νίκη και σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, η απάντησή του αναμένεται να δοθεί μέχρι τη Δευτέρα. Η πρόταση των κυανολεύκων δείχνει να καλύπτει τον 26χρονο Μαροκινό ωστόσο η SL2 αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

Πριν την μετακίνησή του στον δικέφαλο του Βορρά ο Κανίς αγωνίστηκε για 2,5 χρόνια στον Πανσερραϊκό, σημειώνοντας 26 γκολ σε 62 αγώνες. Μάλιστα τη σεζόν 2021-22 αναδείχθηκε ξένος της χρονιάς στη SL2. Αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και πίσω από αυτή.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά ξένο σέντερ φορ που ανήκει σε ομάδα της Super League. Οι κυανόλευκοι έχουν προσεγγίσει τον παίκτη και όλα δείχνουν πως η υπόθεση του θα κλείσει θετικά για τη Νίκη Βόλου εντός της επόμενης εβδομάδας

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις