“Ναυαγεί του Ατζούν στον Βόλο”

Μοιράσου το άρθρο

Άρθρο του Sportime κάνει λόγο για ναυάγιο στη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Βόλος στον Ατζούν Ιλιτζαλί:

“Η ΠΑΕ Βόλος έφτασε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο να αλλάξει χέρια. Το ενδιαφέρον του Ατζούν Ιλιτζαλί δεν ήταν απλά σοβαρό και προχωρημένο.

Έσκασε προκαταβολή, συμφώνησε στο τίμημα, προχώρησε στον πλήρη έλεγχο των βιβλίων. Με αρκετές τοποθετήσεις του κατά διαστήματα ο Αχιλλέας Μπέος είχε επιβεβαιώσει για τις επαφές. Εξέφραζε και μία αισιοδοξία πως ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει από τους «κυανέρυθρους».

Μόνο που αν δεν πέσουν υπογραφές, τίποτα δεν τελειώνει. Ειδικά σε τόσο μεγάλες συμφωνίες. Τις τελευταίες μέρες έβγαζαν από τον Βόλο πως η όλη υπόθεση τσακίζει. Πλέον αυτό το λένε στο στενό τους περιβάλλον και οι δύο πλευρές.

Προφανώς και η κάθε μία μπορεί να βγάζει ως αίτια του ναυαγίου ό,τι επιθυμεί. Η πραγματικότητα είναι πως παρά τη δεδομένη θέληση του Τούρκου και το ξεκάθαρο πλάνο που παρουσίασε, υπάρχει ένας αποτρεπτικός παράγοντας για την ώρα. Εάν δεν αλλάξει κάτι, θα κάνει οριστικά πίσω και η ευθύνη βαραίνει τον πωλητή.

Δεν είναι, πάντως, τυχαίο πως και στις τρεις περιπτώσεις που υπήρξε αγοραστής, ο Βόλος δεν άλλαξε χέρια. Το ενδιαφέρον του Ατζούν ήταν το πιο σοβαρό και γι’ αυτό προχώρησε τόσο το όλο θέμα.

Το δεδομένο είναι πως ο Ατζούν θέλει να αγοράσει ομάδα στη Stoiximan Super League. Γι’ αυτό και υπάρχει ως σκέψη η επάνοδος προς τον Ατρόμητο. Στη δική του περίπτωση είναι γνωστό πως ο mr Survivor δεν τα βρήκε με τον Γιώργο Σπανό στο οικονομικό. Εάν εκείνος ρίξει τις απαιτήσεις του, θα ανοίξει ο δρόμος”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις