Άρχισε ο σχεδιασμός στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Στον πάγκο του Αχιλλέα θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Κατερινιώτης προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης, καθώς μετά την συνάντηση με τον Γιώργο Γαυρίδη οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα της Νεοκαισάρειας.

Στο πόστο του γυμναστή της ομάδας παραμένει επίσης και για την ερχόμενη σεζόν η Ανθή Σαββίδου, ενώ ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Θεοδοσιάδη θα είναι ο Νίκος Μπαγγέας.

Παράλληλα ξεκίνησαν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που η διοίκηση του Αχιλλέα επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ της καθώς και με τους μεταγραφικούς στόχους των Κατερινιωτών.

Ανανέωσε ο Ηλίας Μανίκας

Την ανανέωση της συνεργασίας για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο με τον ποδοσφαιριστή που συνέβαλε σημαντικά στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος ανακοίνωσε η ομάδα της Νεοκαισάρειας. Ο Ηλίας Μανίκας μετά την σημερινή ολιγόλεπτη συνάντησή του με τον Γιώργο Γαυρίδη απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης και θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας της ομάδας της Νεοκαισάρειας στο πρωτάθλημα 2016-17 της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ανακοινώθηκε ο Θεόδωρος Γαβριηλίδης

Επιπλέον ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 18χρονου τερματοφύλακα Θεόδωρου Γαβριηλίδη που έμεινε ελεύθερος από τον ΓΑΣ Σβορώνου μετά από μια καταπληκτική σεζόν και δίκαια θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ποδοσφαιρικής Πιερίας.

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις