Γκαραβέλης για το ματς με τον Άρη: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»

Ο Θανάσης Γκαραβέλης, τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Άρη. «Θα παίξουμε με μία μεγάλη ομάδα. Είμαστε η μοναδική εκπρόσωπος της Super League 2 και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ξέρουμε το μεγάλο διακύβευμα του Άρη, αλλά δεν θα το φοβηθούμε, θα παίξουμε τα δύο ματς και πιστεύω θα το απολαύσουμε» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι και στα 100 χρόνια της ομάδας μας, οπότε θα είναι κάτι ξεχωριστό. Θα είναι ματς γιορτή. Δεν γνωρίζω αν στο δεύτερο παιχνίδι θα είναι και οπαδοί του Αρη, θα είναι φοβερή η ατμόσφαιρα. Όταν αποχώρησε από την Λαμία ο κύριος Μάντζιος, μετά πήγα εγώ, δεν τον είχα ποτέ.

Έκανε μεγάλες νίκες τελευταία ο Άρης. Είναι μεγάλη ομάδα και έχει ισάξιους παίκτες. Έχει βελτιωθεί, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. δεν έχουμε άγχος και καμιά φορά δεν ξέρεις, μπάλα είναι. Έχω ξεχωρίσει τον Μορόν και τον Σουλεϊμάνοφ. Εμάς τους τερματοφύλακες μας εξιτάρουν αυτοί οι επιθετικοί. Θα διαβάσω τους αντιπάλους και θα προετοιμαστώ».

Τόνισε ότι: «Ο κ. Ελευθερόπουλος έχει έναν ωραίο τρόπο παιχνιδιού. Δεν είμαστε η κλασική ομάδα β’ εθνικής, να διαμαρτυρόμαστε και να κάνουμε γεμίσματα. Προσπαθούμε να παίξουμε σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η συγκομιδή μας δεν είναι καλή, αλλά παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θα αλλάξει η λογική μας σίγουρα απέναντι στον Άρη, είναι διαφορετικό όταν παίζεις με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Με τον Άρη αν πάρεις πολλά ρίσκα θα το πληρώσεις πιο εύκολα.

Για το αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να οδηγηθεί το ζευγάρι στα πέναλτι: «Θα ήταν ένα ωραίο σενάριο για τους τερματοφύλακες, γιατί από αυτή την διαδικασία μόνο ήρωες μπορούμε να βγούμε. Ο Κουέστα είναι πολύ αξιόλογος, αν δεν ήταν δεν θα μπορούσε να παίξει τόσα χρόνια στον Άρη. Νομίζω ότι είναι στα καλύτερά του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις